NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK – Vendsyssel FF – 19 Feb 2023

Hobro IK – Vendsyssel FF – 19 Feb 2023

Hobro IK

Hobro IK spillede i dagens opgør i foreningstrøjer med bynavne på ryggen. Eksempelvis spillede Mads Freundlich med Aars på ryggen, da dette er hans barndomsklub. På banen blev det til en 3-1 sejr over gæsterne fra Vendsyssel FF, hvor Frederik Elkær scorede to og Don Deedson Louicius et enkelt mål.

Første chance tilffaldt hjemmeholdet, da Don Deedson opsnappede en bold i Vendsyssels straffesparksfelt. Han får afleveret til Mathias Haarup, der er løbet med frem. Afslutningen fra den offensive wingback gik desværre forbi det lange hjørne.

Få minutter senere var Mathias Haarup på spil igen, denne gang i oplæggerens rolle. Med en klog aflevering finder Haarup Mads Frerundlich foran mål, men bolden lægger en smule akavet til midtbanespilleren, der får sendt en afslutning afsted, men som bliver clearet af en forsvarsspiller. Clearingen opsnapper Frederik Dietz, der herefter sætter fart. Forsvarsspilleren dribler en mand og er tæt på at få sendt en farlig afslutning afsted, men igen afværget.

Kampens hidtil største chance skulle komme efter godt et kvartersspil. Denne var samtidig Vendsyssel FFs første chance i opgøret. En lang bold bliver slået ind mod Simon Okusun, der stiger op og header bolden videre til Wessam Abou Ali, der fra tæt hold kan afslutte. En god mulighed, der bliver sendt langt over mål.

Efter godt 35 minutters spil bragte Hobro IK sig foran. En god bold af Abdoul Yoda ud til Mads Freundlich, der havde sneget sig ud på kanten.Han finder Mathias Haarup, der slår et godt indlæg ind foran. Dette bliver i første omgang afværget, men returen falder ned til Frederik Elkær, der tager et træk og sparker bolden afsted med højreskøjten. Ikke verdens hårdeste spark, men ikke desto mindre, går den ind bag Vendsyssel-keeperen.

Pause.

Kort inde i 2.halvleg bragte Hobro IK sig yderligere foran. Et lang indkast bliver forlænget af Muamer Brajanac, hen mod hænderne på Vendsyssel-keeperen. Don Deedson får dog forstyrret målmanden, så han ikke får samlet bolden op og i stedet kan angriberen løbe afsted mod et tomt mål og udbygge føringen.

Vendsyssel FF satte umiddelbart efter Lasse Steffensen på banen og pumpede lange bolde frem, men det var Hobro IK, der var tættest på. Efter lidt mere end en times spil, var Mathias Haarup tæt på at finde plads ved bagerste stolpe og brage bolden i nettet, men desværre i sidenettet.

Øjeblikket efter var indskiftede Lasse Steffensen så tæt på, da den tidligere Hobro-spiller, Lucas Jensen sendte et godt indlæg ind mod den omskolede angriber. Med god plads og ganske upresset, headede Steffensen dog et stykke forbi mål.

Med godt et kvarter igen bragte Hobro IK sig yderligere foran. Abdoul Yoda sender et flot indlæg mod bagerste stolpe, hvor Frederik Elkær har sneget sig med frem. Og med fuld kraft dukker Frederik Elkær op ved bagerste stolpe og header bolden i kassen. Desværre rammer Frederik Elkær i samme moment stolpen med hovedet og mave først. Tomålsskytten måtte lade sig bære fra banen, men var umiddelbart efter slutfløjt ude at takke fansene for opbakningen.

Til sidst i opgøret fik Tobias Anker reduceret til 3-1, da Lucas Jensen sendte et indlæg ind mod den store forsvarsspiller. Det blev kampens slutresultat og det blev dermed til 3 point i dagens opgør.

Kampfakta:
Hobro IK 3 – 1 Vendsyssel FF (1-0)

Mål:

Hobro IK 1 – 0 Vendsyssel FF, Frederik Elkær (35. min.)

Hobro IK 2 – 0 Vendsyssel FF, Don Deedson Louicius (48. min.)

Hobro IK 3 – 0 Vendsyssel FF, Frederik Elkær (73. min.)

Hobro IK 3 – 1 Vendsyssel FF, Tobias Anker (90+6. min.)

Hobro IK-opstilling:
Adrian Kappenberger
Emil Søgaard – Jesper Bøge – Frederik Dietz
Mathias Haarup – Abdoul Yoda – Frederik Mortensen – Mads Freundlich – Frederik Elkær

Don Deedson Louicius – Muamer Brajanac

Udskiftninger:

Ud: Frederik Elkær – Ind: Mathias Nygaard (77. min.)

Ud: Mads Freundlich – Ind: Villads Rasmussen (83. min.)

Ud: Don Deedson Louciius – Ind: Laurs Skjellerup (83. min.)

Ud: Muamer Brajanac – Ind: Ronnie Schwartz (83. min.)

Ud: Jesper Bøge – Ind: Soumaïla Ouattara (86. min.)

Ubenyttede spillere:

Jonathan Fischer, Mads Frandsen, Danny Amankwaa, Simon Jakobsen

Advarsel:

Don Deedson Louicius, Hobro IK (2. Min.)

Mads Greve, Vendsyssel FF (26. min.)

Magnus Kjellerup, Vendsyssel FF (83. min.)

Tilskuere:

1293

Dommer:

Jonas Bøgelund

Tilbage til kampoversigt