NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK – Skive – 11 May 2021

Hobro IK

Der var lagt op til en intens fight i aftenens opgør mellem Hobro IK og Skive IK. DS Arena stod flot, banen snorlige og tilskuerne var klar til denne vigtige kamp.

Første store chance kom til Hobro IK efter godt 11. minutters spil og det hele tre gange. Tre hjørnespark i træk, der alle blev clearet på målstregen eller lige foran næsen på en gulbluset. Efter tredje hjørnespark får Skive IK clearet, Mathias Haarup erobre og sætter fart, men Skive-spilleren Mikkel Jespersen ville det anderledes og med en rugby tackling nedlægger han Haarup og får fortjent et gult kort.

Minuttet senere blev Hobro IK snydt for et straffespark. Et langt indkast fra Mathias Haarup tager et hop inde i Skives felt og springer op på armen af en Skive-forsvarer. Dommerens fløjte forbliver tavs og altså intet straffespark i denne situation.

Lidt efter var det så Skive IKs tur til at blive farlige. Et godt dybdeløb snyder Hobro-forsvaret, men Adrian Kappenberger er en sikker sidste skanse og redder friløberen.

Hobro IKs føringsmål kom efter 26 minutters spil. Et perfekt slået hjørnespark ender i panden af vores store svensker, Hugo Andersson, der snitter bolden videre mod mål. Inde på målstregen står så, ingen andre end Jonas Brix-Damborg og snitter bolden det sidste stykke i mål og scorer dermed sit blot 2. mål for Hobro IK i sin kamp nr. 293.

3 minutter senere scorede Hobro IK igen. Denne gang efter et godt rush af Jacob Tjørnelund, backen sender indlægget ind mod Imed Louati, men før bolden når tuneseren, sender Skive IKs forsvarsspiller bolden i eget net og øger Hobro IKs føring.

Kort før pausen blev det også 3-0 og endnu en gang efter et perfekt slået hjørnespark af Danny Amankwaa og endnu en gang vores store svensker Hugo Andersson, der kom højest og header bolden direkte i mål.

Stillingen var derfor 3-0 ved pausen.

Hobro IK skulle ikke nå noget efter pausen, det skulle Skive derimod. Første chance efter pausen tilfaldt også Skive IK, men Adrian Kappenberger stod en sublim kamp i målet og greb afslutningen fra Skive-angriberen.

Adrian Kappenberger var 2. halvlegs helt store oplevelse, med flere store redninger. Efter 73 minutter kommer Skive IK til en stor chance i det lille felt i Hobro IKs straffesparksfelt, men Kappenberger er igen igen igen på plads og redder ud til hjørnespark. Det efterfølgende hjørnespark, går Hobro-målmanden sikkert ud og griber bolden og afværger dermed igen faren.

Med ca. 10 minutter igen bliver Don Deedson Loucius sendt i dybden, han afdribler en mand og afslutter, målmanden i Skive-målet halvklarer og M.P. er et mulehår fra at kunne sparke bolden i nettet, men når akkurat ikke bolden.

Den finurlige Don Deedson viste flere prøver på sine driblekunster og minutter senere var han tæt på at drible sig vej gennem Skive-forsvaret endnu en gang, til sidst får Skives forsvarsspiller dog klaret ud til hjørnespark. Et hjørnespark Amel Mujanic var tæt på at sparke direkte i mål.

Til sidst i kampen var Don Deedson Loucius igen på spil. Denne gang servere han bolden for fødderne af Imed Louati, men angriberen sparker desværre et stykke over mål.

Dermed sluttede kampen 3-0 til Hobro IK, der tog et vigtigt skridt i bunden af 1.Division.