NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK – Nykøbing FC – 28 Apr 2023

Hobro IK

Der var vigtige point på spil i dagens opgør, da Hobro IK tog imod Nykøbing FC på DS Arena.

Hobro iK satte sig hurtigt på kampen og indenfor de første 10 minutter havde hjemmeholdet haft flere gode forsøg. I alle tilfælde var Don Deedson Louicius manden bag. Det farligste forsøg tvang udeholdets målmand ud i en flot redning.

Kort før den halve time fik Nykøbing FC så en stor chance på en omstilling. I første moment reddede Adrian Kappenberger, men returen faldt ud til den afsluttende spiller, der dermed fik en endnu større chance. Denne blev heldigvis sparket et godt stykke forbi mål.

Kort efter var det så Hobros tur til at blive farlige. Denne kom efter et fantastisk opspil, der til sidst gav Frederik Elkær muligheden for at afslutte. Igen var Nykøbing-keeperen på plads med en fantastisk redning.

Kort før pausen bragte udeholdet sig så foran. Abdoul Yoda forsøger at finde Don Deedson i dybden, men rammer i stedet Emilio Simonsen i ryggen, så bolden falder ud til en friløber til Luca Kjerrumgaard. Afslutningen bliver i første omgang reddet af Adrian Kappenberger, men riposten falder ned for fødderne af Mathias Gerht, der måske/måske ikke var offside, der let kan sparke bolden i nettet.

Pause.

Få minutter inde i anden halvleg var Don Deedson på spil igen. Først efter at have driblet fem mand og til sidst får afsluttet, men keeperen kommer godt ud og redder. Umiddelbart efter er Haitianeren på spil igen, da han modtager bolden på kanten af feltet, dribler en mand og sparker på mål, men tæt forbi.

Minuttet senere og igen Deedson. Denne gang bliver han sat i scene af Frederik Morten. Herefter forsøger Deedson at finde Ronnie Schwartz foran mål, men en forsvarsspiller kommer i vejen.

Det udlignende kom lidt efter og fra hvem andre end Louicius Don Deedson. Han dribler igen 3-4 mand og afslutter til sidst. Denne gange får han dog god hjælp af Nykøbing -keeperen, der til sidst fedter bolden i nettet.

Hobro IK pressede på og belønningen kom efter 77 minutters spil. Frederik Elkær driver bolden flot frem, vender spillet til Emil Søgaard, der til sidst finder Oliver Overgaard, der slår et perfekt indlæg ind foran mål og dukker Don Deedson selvfølgelig op og sparker bolden i kassen.

10 minutter senere og mere Deedson. Denne gang opsnapper angriberen bolden fra forsvaret og stikker afsted mod mål. Helt køligt fuldender han hattricket med en flot afslutning i det lange hjørne. Dette blev også kampens resultat. En vigtig sejr for Hobro IK.