NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK – Næstved – 30 Oct 2022

Hobro IK – Næstved – 30 Oct 2022

Hobro IK

Hobro IK tog søndag ved middagstid imod oprykkerne fra Næstved BK. Hobro IK skulle forsøge at udbygge stimen på fire kampe uden nederlag i dagens opgør mod et udehold, der inden denne spilrunde indtog Nordicbet Ligaens 3. plads.

Det var udeholdet, der tog teten på opgøret fra kampens begyndelse. Der skulle dog gå ca. 15 minutter af kampen, før noget der lignede en chance kunne noteres. Et par gode kombinationer gjorde at bolden endte i feltet, hvor først Victor Bak fik ryddet op. Bolden dansede dog rundt inde i feltet, men Hobro-forsvaret fik i flere omgange forsvaret godt og det blev dermed ikke mere farligt end dette.

Hobros første chance kom godt midtvejs i første halvleg, da Oliver Overgaard slår en bold ind mod Mads Freundlich, der desværre header over mål. Chancen blev i første omgang skabt af en god forlængelse af Laurs Skjellerup, der gjorde at Frederik Mortensen kunne føre bolden frem og til sidst spille ud til Oliver Overgaard.

Herefter skulle der igen gå godt 10 minutter før næste chance kom. Denne gang til Næstved. Udeholdet spillede sig igennem til baglinjen, hvor bolden bliver lagt tilbage til Mads Agger, der tager et træk og afslutter. Adrian Kappenberger i målet viste dog sikre hænder og parerede skuddet.

Umiddelbart efter var det så Hobro IKs tur til at være farlige. Et indlæg bliver sendt mod bagerste stolpe, hvor Frederik Dietz har sneget sig med frem. Den lange stopper header mod fjerneste del af målfeltet, men her kom en Næstved-spiller i vejen for afslutningen og sparkede den væk på stregen.

Pause.

Hobro IK kom godt ud efter pausen og kom til den første store chance efter pausetéen. Efter et flot velorkestreret angreb med mange afleveringer, endte bolden til sidst ved Mads Freundlich i den bagerste del af feltet. I første omgang misser han tæmningen, men får efterfølgende fat i bolden og afsluttet mod bagerste stolpe. Her måtte Næstved-keeperen ud i fuld længde for at redde bolden på flot vis.

Efter godt en times spil var det Hobros tur igen. Denne gang en flot bold fra Frederik Dietz op på Don Deedson Louicius, der flot vender og sætter fart. Til sidst får han afsluttet, men desværre tæt forbi mål.

Næstved forsøgte at komme frem til chancer, men de fik ikke mulighed for at kombinerer sig igennem Hobro-forsvaret og den ene gang de gjorde kom Emil Søgaard flot ned og blokerede ud til hjørnespark. Et hjørnespark, der rendte hele vejen igennem Hobros felt og endte ved Næstved-anfører bagerst i feltet, der dermed kunne afslutte. Afslutningen gik dog over mål.

Danny Amankwaa kom på banen efter godt 77 minutters spil og han var lige ved at score på sin blot anden berøring. Først får han tilkæmpet sig et frispark. Det bliver hurtigt taget og ender hos Victor Bak, der sender et indlæg ind i feltet, hvor den netop indskiftede offensivspiller kommer til afslutning. Desværre lige på Næstved-målmanden.

Kort efter tilkæmpede Hobro sig et hjørnespark. En flot indøvet detalje gjorde at Simon Jakobsen kunne stige op og heade mod mål. På vejen rammer Abdoul Yoda bolden og den ryger desværre ud til målspark.

Til sidst i kampen forsøgte begge hold at vinde, men skarpheden til aller sidst manglede og kampen endte dermed uafgjort. Hobro IKs femte kampe i streg uden nederlag samt uden at indkassere et mål.

Kampfakta:
Hobro IK 0 – 0 Næstved BK (0-0)

Hobro IK-opstilling:
Adrian Kappenberger
Jesper Bøge – Simon Jakobsen – Frederik Dietz
Emil Søgaard – Abdoul Yoda – Frederik Mortensen – Mads Freundlich – Victor Bak

Laurs Skjellerup – Muamer Brajanac

Udskiftninger:

Ud: Don Deedson Louicius – Ind: Muamer Brajanac (63. min.)

Ud: Laurs Skjellerup – Ind: Danny Amankwaa (77. min.)

Ud: Abdoul Yoda – Ind: Mathias Nygaard (87. min.)

Ud: Oliver Overgaard – Ind: Jacob Tjørnelund (87. min.)

 

Ubenyttede spillere:

Jonathan Fischer, Daniel Jakobsen, Villads Rasmussen,  Frederik Elkær, Soumaïla Outtara

Advarsel:

Emil Søgaard, Hobro IK (13. Min.)

Tilskuere:

911

Dommer:

Jonas Bæk

Tilbage til kampoversigt
Hobro IK – Næstved – 30 Oct 2022
Hobro IK – Næstved – 30 Oct 2022