NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK – Hvidovre – 24 Apr 2021

Et solbeskinnet DS Arena, med tilskuere på lægterne, udgjorde rammen for dagens kamp mod Hvidovre IF. Anders Egholm og Jacob Friis var samtidig at finde på Hobro IKs bænk, for første gang på DS Arena.

Allerede efter 30 sekunder var Hobro IK i angreb. Don Deedson Louicius spiller Jacob Tjørnelund fri på kanten, hans indlæg finder Pål Alexander Kirkevold, men desværre sparker nordmanden på nærmeste stolpe, et skud som Hvidovre-målmanden ikke havde haft mulighed for at redde.

Få minutter senere var Hobro IK igen på spil og igen Don Deedson Louicius med godt spil. Han finder Mads Hvilsom fri i feltet, men Hobro-topscoreren sparker over.

Hvidovre IF lurede på kontraangreb og lange bolde og det var tæt på at give pote for udeholdet, men Adrian Kappenberger kom på plads og reddede kastanjerne ud af ilden.

På trods af udeholdets chance, var det Hobro IK, der sad på spillet. Næste chance til de gulblusede kom efter et langt indkast fra Mathias Haarup. Det lange indkast fandt vej til Hugo Andersson, men den store svenskers hovedstød fik ikke nok kraft og målmanden reddede.

Stik mod spil og chancer i det første kvarter af kampen, bragte Hvidovre IF sig foran. En dybdebold sendte Hvidovres Marcus Lindberg alene igennem og han udplacerede en chanceløs Adrian Kappenberger.

Efter målet skulle Hobro IK lige finde sig igen og Hvidovre var tæt på et par gange. Hobro IK fik dog arbejdet sig tilbage ind i kampen og efter fint spil, endte bolden ved en fremstormende Mathias Haarup. Afslutningen fra den offensive back, røg desværre i sidenettet.

Hjemmeholdet pressede fortsat på. Pål Alexander Kirkevold er stærk og holder i bolden midt på banen, vender rundt og spiller Don Deedson Louicius i dybden, den hurtige offensivspiller løber fra Hvidovre-mandskabet, men må se sin afslutning reddet ud til hjørnespark. Det efterfølgende hjørnespark tog Danny Amankwaa sig af. Et flot indlæg ind i boksen bliver mødt af Jonas Brix-Damborg, der sender bolden mod mål. Bolden bliver rettet af og som et flipperspil ændrede bolden retning fire gange, før Hvidovres forsvar fik afværget.

Ingen af mandskaberne foretog ændringer i pausen.

Desværre var Hobro IK tvunget til en udskiftning ca. 5 minutter inde i 2. halvleg, efter at Mads Hvilsom bliver nedlagt. Desværre så det alvorligt ud og angriberen kunne ikke fortsætte. I hans sted blev Alexander Baun skiftet ind. Umiddelbart efter indskiftningen blev Alexander Baun sendt afsted på kanten og kom til afslutning, men udeholdets målmand reddede flot.

Efter 65 minutter kom det udlignende mål. Jacob Tjørnelund med et godt indlæg fra baglinjen ind i boksen. Hvidovres målmand er først på bolden, men taber den for fødderne af Pål Alexander Kirkevold, der ikke svigter og sparker bolden i mål.

Hobro IK var nu her, der og alle vegne og spillede sig frem til flere store chancer. Indskiftede Alexander Baun brugte sin fart og satte to mand, spiller Mathias Haarup I dybden, der finder Don Deedson Louicius ved bagerste stolpe, men hovedstødsafslutningen får ikke nok fart og målmanden griber.

Kampen blev mere lige og uden de helt store chancer, selvom begge hold jagtede sejren. Kampen endte uafgjort, hvilket bringer Hobro IK 5 point væk fra nedrykningsstregen, samt 5 point væk fra næste weekends modstander, Vendsyssel FF.

 

Kampfakta:
Hobro IK 1 – 1 Hvidovre IF (0-1)

Mål:
Hobro IK 0 – 1 Hvidovre IF, Marcus Lindberg (13. min.)
Hobro IK 1 – 1 Hvidovre IF, Pål Alexander Kirkevold (65. min.)

Hobro IK-opstilling:
Adrian Kappenberger
Mathias Haarup – Jesper Bøge – Simon Jakobsen – Hugo Andersson – Jacob Tjørnelund
Jonas Brix-Damborg (C) – Mads Hvilsom – Danny Amankwaa
Don Deedson Louicius – Pål Kirkevold

Udskiftninger:
Ud: Mads Hvilsom – Ind: Alexander Baun (51. min.)
Ud: Danny Amankwaa – Ind: Mikkel M.P. (73. min.)
Ud: Don Deedson Louicius – Ind: Christian Cappis (73. min.)
Ud: Jacob Tjørnelund – Ind: Christian Hørby (83. min.)

Ubenyttede spillere: Jacob Samnik, Amel Mujanic, Frederik Elkær.

Advarsel:

Dommer:
Lasse Læbel Graagaard

Tilbage til kampoversigt
Hobro IK – Hvidovre – 24 Apr 2021
Hobro IK – Hvidovre – 24 Apr 2021