NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK – HB Køge – 08 Apr 2022

Hobro IK – HB Køge – 08 Apr 2022

Hobro IK

Hobro IK skulle bygge videre på den ubesejrede stime, som blev startet i foråret 2022. Dette skulle gøres i dagens opgør mod HB Køge.

 

I kampens indledning skulle holdende lige finde sig til rette på den regnvåde bane i Hobro. Det var Hobro IK, der hurtigst fandt sig til rette og spillede sig frem til den første chance i kampen. Denne kom efter en god aflevering op imod Muamer Brajanac, der på fin vis lagde bolden videre til Don Deedson, der kunne storme mod HB Køges mål. Desværre var han helt alene, men kom alligevel frem til en afslutning, som HB Køge-målmanden dog reddede.

 

På trods af den fine indledning fra hjemmeholdet var det HB Køge, der bragte sig foran. Dette kom på et kontraangreb, hvor bolden til sidst ender hos Effiong Nsungusi Jr., der kunne sparke bolden det sidste stykke i mål.

 

HB Køge tilspillede sig en masse dødbolde, men dem havde Hobro-defensiven styr på. I den anden ende, var det ligeved og næsten og på nær en halvstor chance til Oliver Klitten i slutningen af 1. halvleg, var der ikke mange chancer i denne intense kamp.

 

Hobro IK skulle nu jagte og det gjorde vi fra starten af 2. halvleg. Et par minutter efter pausen var Don Deedson tæt på efter en flot solotur, men afslutningen får ikke nok og bliver derfor reddet.

 

Kort efter var det så Muamer Brajanac’ tur til at forsøge sig på et frispark, lidt uden for feltet. Desværre redder Køge-målmanden igen.

 

Hjemmeholdet pressede på og især Deedson prøvede at kreere chancer. Midtvejs i 2.halvleg var han tæt på at spille Muamer Brajanac fri foran mål, men angriberen kunne akkurat ikke nå frem til bolden.

 

Få minutter senere var Hobro IK igen tæt på efter et hjørnespark, der blev slået mod Simon Jakobsen. Han får headed på tværs til Jacob Tjørnelund, der desværre får sendt sin afslutning over mål. Det udlignende mål kom kort efter denne chance, da Don Deedson Louicius opsnapper bolden, finter to mand og sparker bolden i kassen. Et flot mål af en velspillende Deedson.

 

Herefter pressede Hobro IK for også at få det vindende mål, men det lykkedes ikke og det endte dermed uafgjort.

 

Kampfakta:
Hobro IK 1 – 1 HB Køge (0-1)

Mål:

Hobro IK 0 – 1 HB Køge, Effiong Nsungusi Jr. (19. Min.)

Hobro IK 1 – 1 HB Køge, Don Deedson Louicius (72. Min.)

 

Hobro IK-opstilling:
Adrian Kappenberger
Christoffer Østergaard – Simon Jakobsen – Emil Søgaard
Oliver Klitten – Frederik Mortensen –- Mikkel M.P. (C) – Abdoul Yoda – Jacob Tjørnelund

Don Deedson Louicius – Muamer Brajanac

Udskiftninger:

Ud: Christoffer Østergaard – Ind: Mads Eriksen (63. min.)

Ud: Abdoul Yoda – Ind: Mathias Nygaard (63. min.)

Ud: Oliver Klitten – Ind: Danny Amankwaa (75. Min.)

Ud: Don Deedson Louicius – Ind: Frederik Dietz (87. min.)

 

Ubenyttede spillere: Jacob Samnik, Frederik Elkær, Sebastian Avanzini.

 

Advarsel:

William Madsen, HB Køge (61. min.)

Don Deedson Louicius, Hobro IK (79. Min.)

Luka Racic, HB Køge (90+3. min.)

 

Dommer:

Jonas Bøgelund

 

Tilskuere:

903

Tilbage til kampoversigt
Hobro IK – HB Køge – 08 Apr 2022
Hobro IK – HB Køge – 08 Apr 2022