NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK – HB Køge – 04 Mar 2022

Hobro IK

Hobro IK skulle ud at jagte anden sejr på stribe i dagens opgør mod HB Køge. Det var en dramatisk kamp med rødt kort og overtidsscoring, der til sidst gav Hobro IK sejren.

Der skulle ikke gå lang tid af kampen før gæsterne var tæt på at bringe sig i front. Det skete efter en friløber, men Adrian Kappenberger kom godt ud og dækkede sit mål så angriberen sparkede forbi.

Det var en sprudlende indledning af kampen og kort efter var det så Hobro IKs tur til at være tæt på. Mathias Nygaard erobrede bolden højt og drev bolden frem. Til sidst besluttede midtbanespilleren sig for at afslutte. En afslutning, der gik tæt forbi HB Køges mål.

Umiddelbart efter fik Hobro IK fremtvunget et hjørnespark. I første omgang blev det ikke farligt, men riposten faldt ud til Christoffer Østergaard, der resolut afsluttede på en flot helflugter. HB Køges målmand måtte også ud i flot redning for at afværge situationen.

Efter 20 minutters spil kom så kampens hidtil største chance og denne tilfaldt hjemmeholdet. Deedson sender Muamer Brajanac i dybden. Hattrickhelten fra seneste opgør klappede på kassen fra en spids vinkel, men med en sådan kraft at målmanden ikke kunne holde bolden. Returbolden faldt ud til Mathias Haarup, der havde sneget sig med frem, men fra klos hold, lykkedes det desværre ikke wingbacken at ramme målet.

Syv minutter senere var Hobro IK igen tæt på. Denne gang ved Deedson. Han kæmper sig frem til en nedfaldsbold og afslutter hårdt mod målhjørnet, men desværre rammer bolden opstanderen, bag en ellers chanceløs målmand.

Kort før pausen reddede Mathias Haarup så et mål i modsatte inde. Efter godt opspil fra udeholdet, ender bolden ved bagerste stolpe. Lige før afslutningsøjeblikket kommer Mathias Haarup så tilbage og får prikket bolden og clearet. En stor chance til udeholdet.

Pause.

2. halvleg var ikke mange sekunder gammel, da der opstod dramatik. En højt bold bliver clearet af Hobro-forsvaret. Mathias Nygaard vil sparke bolden videre, men ser ikke sin modspiller og rammer ham direkte i ansigtet. En ubevidst handling, der bliver takseret til et direkte rødt kort.

På trods af udvisningen bed Hobro IK stadig fra sig. En god aktion af Don Deedson medførte et langskudsforsøg, men desværre tæt forbi målet.

HB Køge var naturligvis det med boldbesiddende hold og kom sporadisk frem til chancer. Efter 65. minutter var gæsterne tæt på efter først en hovedstødsafslutning og derefter en afslutning på riposten, men en flot redning af Adrian Kappenberger i målet gør at stillingen stadig er 0-0.

Det var ikke meget HB Køge skabte herudover og der skulle også en halvdårlig tilbagelægning til for at udeholdet igen blev farlige. Denne tog Adrian Kappenberger sig også sikkert af.

I de døende minutter af kampen fik Abdoul Yoda i samarbejde med Mathias Haarup tilkæmpet sig til et hjørnespark. Det tog Mikkel M.P. sig af. Han sender et perfekt hjørnespark ind i panden af en helt fri Oliver Klitten, der header bolden i mål. Målet der gav Hobro IK en forløsende sejr for anden kamp i træk.