NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK – Fredericia – 11 Sep 2022

Hobro IK

Søndag eftermiddag gæstede FC Fredericia DS Arena i kampen mod Hobro IK. En kamp, hvor udeholdet var uhyre effektive og kyniske i afslutningerne og på tre forsøg scorede tre mål. Muamer Brajanac blev den enlige målskytte for Hobro IK, der dermed tabte kampen.

Allerede efter ét minut havde Hobro IK første chance, da bolden, lettere tilfældigt, endte ved Muamer Brajanac inde i feltet, hvorefter den stærke angriber klappede på kassen. Desværre snært forbi fjerneste stolpe.

Herefter satte Hobro IK sig tungt på spillet og FC Fredericia så ikke meget til bolden.

Næste store chance tilfaldt derfor også Hobro IK, efter et godt gennembrud af Danny Amankwaa, der til sidst får spillet Emil Søgaard fri til et indlæg. Det indlæg ender ved Mathias Nygaard, der kan sende en afslutning afsted ved forreste stolpe, men Fredericia-keeperen er på plads.

Stik mod spil og chancer gik så galt for Hobro IK, da FC Fredericia stak afsted i en kontra. Her endte bolden til sidst ved Mathias Kristensen, der kunne sparke bolden i nettet.

Hobro IK skulle nu kæmpe sig tilbage i kampen. Dette på trods af klart flest indlæg, hjørnespark og afslutninger.

Hjemmeholdet kom godt ud til 2. halvleg og allerede efter 2 minutter var de gulblusede tæt på, da Victor Bak fik bolden og satte turboen på. Til sidst får han afsluttet godt, men bolden bliver rettet af og går akkurat forbi mål.

Umiddelbart efter burde Hobro IK have fået et straffespark, da en Fredericia-spiller lægger sig ned inde i feltet og tage bolden til sig med hænderne. Dommeren dømmer dog, på mærkværdigvis, frispark til udeholdet.

10 minutter efter pausen var det så Emil Søgaard, der var tæt på. Godt opspil i højresiden, gør at Søgaard til sidst kan komme til afslutning, men afslutningen tager foden af stolpen og går ud.

FC Fredericia var sjældne gæster på Hobros banehalvdel og der skulle gå 15 minutter af 2. halvleg før de kom frem til en chance. Denne kom efter et cutback, men afslutningen gik over mål.

Effektiviteten lå dog ved FC Fredericia, der efter 64 minutter kunne bringe sig yderligere foran. Et indlæg bliver sendt fladt ind mod Frederik Heiselberg, der sparkede bolden i nettet.

Laurs Skjellerup kom på banen for at jagten reducering og derefter udligningen og efter 69 minutter stiger den store angriber op på et indlæg og header mod mål. Bolden rammer undersiden af overliggeren og hopper ud i spil. FC Fredericia kører derefter en omstilling, der ender i Hobro IKs mål, blot sekunder efter den store chance til Laurs Skjellerup.

På trods af at være bagud 3-0 knoklede Hobro IK på og det var tæt på en reducering, da Muamer Brajanac steg op ved bagerste stolpe, men FC Fredericia-målmanden reddede flot ud til hjørnespark. På det efterfølgende hjørnespark dukkede Muamer Brajanac igen op ved bagerste stolpe, denne gang med mere succes, da han bragede reduceringen i målet.

Det blev også kampens resultat og Hobro IK skal derfor forsøge at rejse sig på næste søndag, når holdet på udebane spiller mod Vejle B.