NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK – FC Helsingør – 29 Jul 2022

Hobro IK – FC Helsingør – 29 Jul 2022

Hobro IK

Første kamp på DS Arena i sæson 22/23 blev spillet fredag aften mod FC Helsingør, hvor Hobro IK spillede i den nye bæredygtige hjemmebanetrøje.

Det var en intens første halvleg på DS Arena, der resulterede i stort set ingen chancer til nogle af holdene. Der var momenter fra begge mandskaber, hvor det var lige ved og næsten dog uden at det blev helt farligt. En uforløst 1. halvleg for begge hold.

Derfor var der ikke meget at berette om rent chancemæssigt efter de første 45 minutter. Efter pausen var der omvendt mere gang i den. Allerede i det første minut var FC Helsingør tæt på, men Adrian Kappenberger kommer flot ud af sit mål og redder bolden. Han sætter derefter et Hobro-angreb i gang, der ender med et langt indkast. Til sidst på det angreb var Frederik Mortensen tæt på at sige op og heade bolden i kassen, men Helsingør-keeperen var på plads.

Kort efter var udeholdet tæt på igen, denne gang efter et langt indkast. Bolden bliver forlænget og afrettet et par gange inden den lander for fødderne af Oliver Klitten, der i sidste sæson spillede i Hobro IK. Offensivspilleren viste dog heldigvis ikke samme målnæse som han gjorde i den gule trøje og bolden blev reddet på vej mod mål.

Efter ca. en times spil fik FC Helsingør et farligt frispark på kanten af feltet. Det tog Nicklas Mouritsen sig af. Et flot sparket frispark mod det fjerneste hjørne, men Adrian Kappenberger diskede op med en mindst lige så flot redning og afværgede målet.

Næste chance i kampen tilfaldt Hobro IK. Muamer Brajanac håndterer godt en høj bold og lægger af til Don Deedson, der får afsluttet mod det fjerne hjørne. Bolden bliver afrettet og går kun akkurat forbi mål.

Umiddelbart efter var hjemmeholdet tæt på igen. Et godt indlæg af Frederik Elkær, som Muamer Brajanac snitter videre til Mathias Nygaard, som til sidst får afsluttet. Bolden går dog ud til hjørnespark.

Og på det hjørnespark kom det forløsende mål for Hobro IK. Perfekt slået hjørnespark af Frederik Elkær, der finder Simon Jakobsen, som sikkert header bolden i kassen. Jubelscenen var ikke at tage fejl af heller, hvor Simon Jakobsen i ren John Faxe stil fejrede målet.

Herefter blev det en forsvarskamp for Hobro-mandskabet, hvor alle mand kæmpede alt hvad de kunne og overlod ikke mange chancer til udeholdet. Især målscorer Simon Jakobsen udmærkede sig rent defensivt, men også Adrian Kappenberger diskede op med flere gode redninger og blev fortjent kåret som kampens spiller af hjemmepublikummet på DS Arena. Kun til allersidst blev det farligt, men også her kastede Hobro-forsvaret sig ned og afværgede en sen scoring i mod.

Dermed blev det til clean sheet nummer to i denne sæson.

Næste kamp for Hobro-mandskabet er på tirsdag, hvor Vejgaard BK venter i Pokalen på udebane.

 

Kampfakta:
Hobro IK 1 – 0 FC Helsingør (0-0)

Mål:

Simon Jakobsen, Hobro IK (75. min.)

Hobro IK-opstilling:
Adrian Kappenberger
Emil Søgaard – Simon Jakobsen – Frederik Dietz
Frederik Elkær – Abdoul Yoda – Mikkel M.P. (C) – Frederik Mortensen – Jacob Tjørnelund

Don Deedson Louicius – Muamer Brajanac

Udskiftninger:

Ud: Jacob Tjørnelund – Ind: Oliver Overgaard (60. min.)

Ud: Frederik Mortensen – Ind: Mathias Nygaard (60. min.)

Ud: Don Deedson – Ind: Mads Hvilsom (78. min.)

Ud: Frederik Elkær – Ind: Jesper Bøge (88. min.)

Ud: Muamer Brajanac – Ind: Laurs Skjellerup (88. min.)

Ubenyttede spillere:

Jonathan Fischer, Danny Amankwaa, Villads Rasmussen, Mads Freundlich,

Advarsel:

Simon Jakobsen, Hobro IK (61. min.)

Alexander Lyng, FC Helsingør (64. min.)

Tilskuere:

957

Dommer:

Chris Johansen

Tilbage til kampoversigt
Hobro IK – FC Helsingør – 29 Jul 2022
Hobro IK – FC Helsingør – 29 Jul 2022