NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK – AC Horsens – 23 Mar 2021

Sejr over AC Horsens i testkamp

Hobro IK benytter landskampspausen på at spille to testkampe. Den første af de to blev spillet tirsdag eftermiddag mod AC Horsens. Da det var en testkamp, blev der kun spillet 30 minutter pr. halvleg.

Hobro IK skulle finpudse de taktiske detaljer frem mod de resterende kampe i foråret. Det var en afventende start fra begge mandskaber, der lige skulle finde sig til rette på DS Arena.

Efter godt 20 minutters spil, havde der endnu ikke været de store chancer i kampen, men gode takter fra Hobro IK i denne periode.

Første store chance i kampen tilfaldt dog AC Horsens, efter godt 22 minutters spil. Et indlæg mod bagerste stolpe finder vej, bolden bliver headed på tværs, men afslutningen ryger forbi mål.

Godt midtvejs i 1.halvleg bragte Hobro IK sig foran. Danny Amankwaa erobrede bolden højt på banen og kunne sende Pål Alexander Kirkevold fri i dybden. I denne situation svigtede Mål-Pål ikke og han kunne sikkert sparke bolden ind bag AC Horsens-keeperen.

Hobro IK foretog ingen indskiftninger i pausen og kom uændret ud til 2.halvleg. Hjemmeholdet fortsatte hvor de slap og var fra 2.halvlegs start mest på bolden, men ligesom i 1.halvleg var det ikke chancer, der var flest af og begge hold stod solidt i forsvaret.

Efter 45 minutter foretog Hobro IK to indskiftninger. Ind kom Frederik Dietz samt Mads Freundlich, der normalvis spiller på Hobro IKs U19 hold.

Kort efter var AC Horsens tæt på, efter et velspillet angreb, men i sidste moment får Anton Skipper afværget og sendt bolden ud til hjørnespark.

Sekundet før slutfløjt, sparkede Danny Amankwaa bolden i nettet til 2-0. Pål Alexander Kirkevold spillede Danny Amankwaa fri, efter en flot dribletur og angrebsspilleren kunne på flotteste vis sparke bolden i det fjerneste målhjørne.