NordicBet Liga Foreningen

Hillerød Fodbold – Hobro IK – 11 Feb 2023

Hobro IK

I første kamp i foråret spillede Hobro IK på udebane mod Hillerød. Kampen blev spillet på kunstgræs i Helsingør, da Hillerøds bane ikke var klar. En kamp, hvor Ronnie Schwartz fik sin debut for Hobro IK.

Hobro IK kom ud som lyn og torden og på kampens første chance, bragte Don Deedson udeholdet foran. Chancen kom efter et langt indkast ned ad sidelinjen fra tilbagevendte Mathias Haarup. Herefter blev bolden slået ind foran, hvor Jacob Tjørneliund havde sneget sig med i feltet og får kæmpet bolden videre til Muamer Brajanac, der smart sender bolden videre til Don Deedson, der klogt sparker bolden i kassen.

Efter føringsmålet skulle der gå knap 20 minutter før næste chance i kampen kom og denne tilfaldte igen Hobro IK. Don Deedson erobrede i denne situation bolden på midten af banen og satte fart mod hjemmeholdets mål i et angreb, hvor Hobro IK var 3 mod Hillerøds 2 spillere. Med en god finte, sætter Don Deedson sin mand, ikke blot en gang, men to gange og spiller herefter Frederik Mortensen i himlen, så han nemt kan sparke bolden i kassen til 2-0.

Kort før pausen reducerede Hillerød. Efter et par halvheldige berøringer fra Hillerød-spillerne ender bolden for fødderne af Matin Al-Atlassi, der tager et træk rundt om Adrian Kappenberger og derefter lægger bolden i nettet.

Pause.

2. halvleg var ikke mange minutter gammel, da Hilleørd får tilkendt verdens, måske, tyndeste straffespark. Adrian Kappenberger går ud og redder bolden flot med foden, men Hillerød-spilleren falder og får tilkendt et straffespark af dagens dommer, Simon Duerlund Rasmussen. Dette straffespark scorer de på.

Hillerød var tæt på igen efter godt en times spil, men Frederik Christensen får sendt sin afslutning over mål.

Efter godt 75. minutters spil fik Muamer Brajanac tilkæmpet sig en friløber, men angriberen sidste træk bliver for langt og giver målmanden mulighed for at nå ud og redde afslutningen.