NordicBet Liga Foreningen

HB Køge – Hobro IK – 24 Jul 2022

HB Køge – Hobro IK – 24 Jul 2022

Hobro IK

Første kamp i den nye sæson af NordicBet Ligaen blev for Hobro IKs vedkommende spillet søndag eftermiddag på udebane mod HB Køge. De gulblusede spillede til denne kamp i en speciel Hobro IK-trøje for at hylde lokalsamfundet samt det store arbejde, der hver dag bliver lavet i foreningen i Hobro IK.

Første store chance i kampen tilfaldt Hobro IK, efter et godt opspil. Frederik Dietz vinder sin hovedstødsduel og afleverer flot til Muamer Brajanac, der godt lægger bolden af til Mikkel M.P., der til sidst spiller Don Deedson i dybden. Angriberen laver en flot finte og ruller af på sin modstander og kommer fri til en god mulighed, men afslutningen manglede præcision.

Udeholdet, kreerede flere gode chancer, og en endnu større chance tilfaldt Mikkel M.P. efter godt 11 minutters spil. Et stærkt gennembrud af Muamer Brajanac, hvor han vifter flere modstandere væk og til sidst spiller anføreren fri med et cutback. Desværre sad afslutningen lige på HB Køge-målmanden, der kunne redde bolden i denne situation.

Der skulle gå 20 minutter før HB Køge tilspillede sig deres første chance. Dette kom på en kontra, hvor Nsungusi spiller Jacob Trenskow fr til afslutning, men Adrian Kappenberger kom godt ud af målet og reddede på flotteste vis bolden ud til hjørnespark.

Pause

HB Køge skulle også tilspille sig en stor chance i 2. halvleg. Denne opstod efter noget kludderspil, hvor bolden til sidste ender ved en helt fri Nsungusi. Frederik Dietz kommer ned og forstyrrer angriberen i afslutningsøjeblikket, hvilket gør at afslutningen går forbi mål og ud til målspark.

Mikkel M.P. stod for Hobro IKs hidtil bedste afslutning i 2. halvleg, da han modtager bolden på kanten af feltet, tager et godt træk og afslutter. Igen er HB Køge-keeperen på plads.

Efter en times spil var indskiftede Janus Seehusen tæt på at bringe hjemmeholdet foran, da han steg op til en bold ved bageste stolpe. Hovedstødsafslutningen fra en god position gik dog et stykke over mål.

Frederik Elkær stod for Hobro IKs næste forsøg. Dette kom på et frispark på kanten af feltet, som Don Deedson tilkæmpede sig. Desværre gik, et eller godt forsøg, akkurat over mål.

I det 74. minut kom Laurs Skjellerup på banen til sin debut i den gule trøje I hvert fald på seniorniveau. Nytilkomne Skjellerup har tidligere spillet i Hobro IK indtil han som U16-spiller tog til Randers FC.

Godt ti minutter senere var Frederik Dietz tæt på at heade bolden i kassen. Den store forsvarsspiller, der i dag spillede med Nørager på ryggen, dukkede op ved bageste stolpe og headede modsat, men bolden gik tæt over mål.

Kampen endte derfor målløst.

Kampfakta:
HB Køge 0 – 0 Hobro IK (0-0)

Opstilling:
Adrian Kappenberger
Emil Søgaard – Simon Jakobsen – Frederik Dietz
Frederik Elkær – Abdoul Yoda – Mikkel M.P. (C) – Frederik Mortensen – Jacob Tjørnelund

Don Deedson Louicius – Muamer Brajanac

Udskiftninger:

Ud: Jacob Tjørnelund – Ind: Oliver Overgaard (66. min.)

Ud: Frederik Mortensen – Ind: Mathias Nygaard (74. min.)

Ud: Don Deedson – Ind: Laurs Skjellerup (74. min.) (Debut)

Ud: Muamer Brajanac – Ind: Mads Hvilsom (88. min.)

Advarsel:

Louicius Don Deedson, Hobro IK (45+1. min.)

Joachim Rothmann, HB Køge (64. min.)

Muamer Brajanac, Hobro IK (77. min.)

Adrian Kappenberger, Hobro IK (81. min.)

Mikkel M.P., Hobro IK (90+1. min.)

Mike Jensen, HB Køge (90+3. min.)

Dommer:

Kasper Madsen

Tilbage til kampoversigt
HB Køge – Hobro IK – 24 Jul 2022
HB Køge – Hobro IK – 24 Jul 2022