NordicBet Liga Foreningen

Fremad Amager – Hobro IK – 16 Apr 2023

Fremad Amager – Hobro IK – 16 Apr 2023

Hobro IK

En vigtig kamp i kvalifikationsspillet blev søndag eftermiddag spillet på Amager, hvor Hobro IK havde taget turen over Storebælt for at spille udekamp på Sundby Idrætspark mod Fremad Amager.

Kampen startede uden de helt store chancer og det var som om begge hold lige skulle finde sig til rette på kunstgræsbanen på Amager. Der gik derfor også 20 minutter før Hobro IK kom frem til første rigtige chance i kampen. Denne kom efter et godt pres, der til sidst gav Emil Søgaard muligheden for at drible langs baglinjen. Han forsøgte at finde Muamer Brajanac foran mål, men Amager-forsvaret fik clearet i sidste øjeblik. Dette kom der et hjørnespark ud af, og efter et godt indlæg ender bolden ved Villads Rasmussen, der trykker af, men bolden bliver igen reddet.

Den helt store chancer var tæt på at opstå, da Emil Søgaard sender en god bolden i dybden til Muamer Brajanac, der finter to mand, men til sidst ikke kan få afsluttet. I stedet spiller han på tværs til Don Deedson, der må se sin afslutning blokeret.

Fremad Amager havde ikke kreeret de store chancer i 1. halvleg, men kort før pausen skulle hjemmeholdet blive farlige efter et langt indkast. Efter en del tumult i feltet, ender bolden ved en Amager-spiller, der får afsluttet, men fra tæt hold redder Adrian Kappenberger flot.

Pause.

Godt fem minutter efter pausen kom Fremad Amager foran efter et hjørnespark. Hvor Hans Christian Bonnesen stiger højest og header bolden i nettet.

Efter godt en times spil var Hobro IK tæt på at udligne, da Villads Rasmussen modtog bolden på kanten af feltet og drev den på tværs. Til sidst finder han Frederik Elkær, der lægger bolden mod bagerste stolpe, hvor Muamer Brajanac kun mangler en tåspids for at kunne sende bolden i nettet.

Med ti minutter igen fik Don Deedson Louicius en friløber, da han blev flot iscenesat af Muamer Brajanac. Fremad Amager-forsvaret gjorde alt for at rykke den hurtige angriber ned, men alligevel kom han til afslutning. Efter at have fintet målmanden overplacerer Deedson dog desværre.

Med få minutter igen får Don Deedson endnu en kæmpe chance, da Mathias Haarup bryder bolden inde i Fremad Amager felt. Dette gør at bolden falder ned til Don Deedson, der kan afslutte fra det lille felt, men igen akkurat forbi mål.

Hobro blev ved med at presse på og dybt inde i overtiden kom forløsningen. Efter et indkast bevarede de gulblusede presset, bolden bliver sendt ind til Frederik Dietz, der lægger bolden til rette for Jacob Tjørnelund, der klogt sender bolden i det fjerneste hjørne af målet og dermed gør udligningen til en realitet.

Kampfakta:
Fremad Amager 1 – 1 Hobro IK (0-0)

Mål:

Fremad Amager 1 – 0 Hobro IK, Hans Christian Bonnesen (50. min.)

Fremad Amager 1 – 1 Hobro IK, Jacob Tjørnelund (90+4. min.)

Hobro IK-opstilling:
Adrian Kappenberger
Emil Søgaard – Simon Jakobsen – Jesper Bøge
Mathias Haarup – Villads Rasmussen – Frederik Mortensen – Mads Freundlich – Frederik Elkær

Don Deedson Louicius – Muamer Brajanac

Udskiftninger:

Ud: Villads Rasmussen – Ind: Mathias Nygaard (67. min.)

Ud: Frederik Elkær – Ind: Jacob Tjørnelund (67. min.)

Ud: Frederik Mortensen – Ind: Ronnie Schwartz (82. min.)

Ud: Jesper Bøge – Ind: Frederik Dietz (82. min.)

Ud: Don Deedson Louicius – Ind: Laurs Skjellerup (90+1. min.)

Ubenyttede spillere:

Jonathan Fischer, Danny Amankwaa, Mathias Nygaard

Advarsel:

Christian Friedrich, Fremad Amager (39. Min.)

Markus Bay, Fremad Amager (83. min.)

Mads Gernsøe, Fremad Amager (88. min.)

Dommer:

Anders Voergaard

Tilbage til kampoversigt
Fremad Amager – Hobro IK – 16 Apr 2023
Fremad Amager – Hobro IK – 16 Apr 2023