NordicBet Liga Foreningen

– – 01 Jan 1970

–  – 01 Jan 1970

Ærgerligt nederlag til Esbjerg fB

Den sidste kamp i grundspillet blev spillet fredag aften i Esbjerg. Alle kampene i denne runde i 1.Division, blev spillet på samme tid. Hobro IK vidste dog allerede inden aftenens kamp, at det ikke var muligt at nå top-6.

Hjemmeholdet fra Esbjerg startede bedst ud og var mest på bolden i kampens indledning og inden for de første 10 minutter havde Esbjerg fB haft en stor chance, som blev sparket over mål.

Hobro IK stod dybt, som de foregående kampe under Michael Krygers ledelse, og lurede på kontraangreb. Hvilket var tæt på at lykkes et par gange i det første kvarter.
Gæsterne arbejdede sig bedre ind i kampen og holdt Esbjerg fB fra chancer, omvendt kom Hobro IK heller ikke frem til de store chancer.

Efter godt en halvtimes spil, kom Esbjerg fB frem til en stor chance, efter en bolderobring midt på banen, men afslutningen røg over mål og tvang ikke Adrian Kappenberger i målet ud i en redning.

Kort før pausen kombinerede Mathias Haarup og Pål Kirkevold sig flot igennem Esbjergs venstreside. Mathias Haarup får sendt bolden mod fjerneste hjørne, men en Esbjerg-forsvarer for afværget til hjørnespark. Det efterfølgende hjørnespark kom Imed Louati højest på, men Esbjerg fBs målmand reddede bolden.

Esbjerg fB nåede også at blive farlige kort før pausen, men et indlæg ind foran mål fandt ingen modtager og bolden løb ud til indkast.

Hobro IK kom uændret ud til 2. halvleg og startede fint. Første store chance efter pausen tilfaldt også Hobro IK, efter godt forarbejde af Mads Hvilsom, endte bolden ved Pål Kirkevold, men afslutningen blev blokeret til hjørnespark. Hjørnesparket blev ikke farligt.

Efter godt en times spil, blev Hobro IK snydt for en friløber, efter Imed Louati bliver spillet helt fri i dybden, men helt uforståeligt vinker linjevogteren offside. Han var muligvis den eneste på Blue Water Arena, der så den offside.

Esbjerg fB spillede sig ikke frem til mange chancer, men midtvejs i 2. halvleg, var de tæt på, efter en udfordring i Hobros venstreside. Esbjerg-spilleren sparkede dog ved siden af.

Hobro IK var det dominerende hold i 2.halvleg og tilspillede sig flere lige-ved-og-næsten chancer, men den sidste aflevering og skarphed manglede. Til gengæld stod Hobro-forsvaret bundsolidt og lukkede af for Esbjerg fB.

Stik mod spil og chancer var det Esbjerg fB, der bragte sig foran efter 86 minutters spil. En høj bold ender for fødderne af en Esbjerg-spiller, der sikkert sparker bolden ind bag en chanceløse Hobro-keeper.

Hobro IK gjorde alt for at få det udlignende mål i den afsluttende fase, men det lykkedes ikke. Derfor ender det med et bittert nederlag i dagens opgør mod Esbjerg fB

Kampfakta:
Esbjerg fB 1 – 0 Hobro IK (0-0)

Mål:
Esbjerg fB 1 – 0 Hobro IK, Mathias Kristensen. (86. min.)

Hobro IK-opstilling:
Adrian Kappenberger
Jesper Bøge – Hugo Andersson – Anton Skipper – Mathias Haarup
Jonas Brix-Damborg (C) – Mikkel M.P.– Christian Cappis
Mads Hvilsom – Pål Kirkevold – Imed Louati

Udskiftninger:
Ud: Imed Louati – Ind: Don Deedson Louicius (80. min.)
Ud: Jesper Bøge – Ind: Jacob Tjørnelund (84. min.)

Ubenyttede spillere: Christian Nymann, Christian Hørby, Alexander Baun, Danny Amankwaa, Amel Mujanic.

Advarsel:
Kevin Conboy, Esbjerg fB (71. Min.)
Mikkel M.P., Hobro IK (78. min.)

Dommer:
Lasse Læbel Graagaard

Tilbage til kampoversigt
–  – 01 Jan 1970
–  – 01 Jan 1970