NordicBet Liga Foreningen

AC Horsens – Hobro IK – 28 Nov 2021

Hobro IK

Sidste udekamp inden vinterpausen, blev søndag eftermiddag spillet i Horsens. Hobro IK skulle følge op på hjemmesejren over Hvidovre IF i seneste runde.

Et Hobro IK-mandskab, der til dagens kamp var klædt helt i blå, var første hold, til at få en stor chance. Efter et langt indkast fra Mathias Haarup, falder bolden ned til Jacob Tjørnelund, der har sneget sig med frem. Venstrebacken kommer til en god afslutningsmulighed, men desværre sender han bolden et stykke over mål.

Efter godt et kvarters tid, troede AC Horsens at de var kommet foran, da Emil Søgaard på uheldigvis headede bolden i eget mål, men til Hobro IKs held, blev der vinket for offside og målet talte derfor ikke.

AC Horsens kom bedre med i kampen efter dette spilstop og var fem minutter senere tæt på igen, da hjemmeholdet tilspillede sig en god mulighed, men bolden blev headed over mål.

Der skete ikke meget i første halvleg, før det 42. minut, hvor AC Horsens bragte sig foran efter en omstilling, hvor Casper Tengstedt sparkede bolden i nettet. Dette skete på trods af en god Hobro-periode, hvor gæsterne så mest til bolden.

Hjemmeholdet var spildominerende fra anden halvlegs start, men uden de helt store chancer til følge. Der skulle derfor også gå hele 10 minutter af anden halvleg, før der kom en afslutning. Denne tilfaldt hjemmeholdet, men en ellers god mulighed blev sparket forbi.

Øjeblikket efter var Hobro IK tæt på. Mathias Haarup sender en god aflevering i dybden til Justin Shaibu, men Horsens-forsvaret for afværget i sidste øjeblik.

Hobro IK spillede sig bedre ind i kampen og næste chance tilfaldt gæsterne. Flot kombinationsspil mellem Kasper Høgh og indskiftede Oliver Klitten gør at sidstnævnte kommer fri til afslutning, men Matej Delac i målet redder flot.

Minuttet senere bliver Mathias Haarup sendt i dybden og dribler flot imellem to AC Horsens spillere. Til sidst bliver wingbacken hægtet og der bliver dømt straffespark til Hobro IK. Kasper Høgh tog sig af sparket, men desværre disker Matej Delac igen op med en flot redning.

Gæsterne spillede i denne periode rigtig god fodbold og især indskiftningen af Oliver Klitten havde tilført noget offensivt til holdet. Igen kombinerede de flot igennem AC Horsens forsvar og til sidst var Oliver Klitten millimeter fra at spille Justin Shaibu helt fri foran mål, men der kom en gul fod på til sidst og afværget.

Det, i dagens anledning, blåbusede mandskab fra Hobro, trykkede rigtig godt på. Denne gang med en langskudsafslutning fra Mathias Haarup, men igen redder Matej Delac flot.

Til sidst i kampen fik Hobro IK udlignet, da Frederik Elkær får sparket bolden i nettet.

Glæden var kort for Hobro IK, da Casper Tengstedt kort efter, dybt inde i tillægstiden, får sparket en ripost i nettet.

Kampfakta:
AC Horsens 2 – 1 Hobro IK (1-0)

Mål:

AC Horsens 1 – 0 Hobro IK, Casper Tengstedt (42. Min.)

AC Horsens 1 – 1 Hobro IK, Frederik Elkær (90+3. min.)

AC Horsens  2 – 1 Hobro IK, Casper Tengstedt (90+6. min.)

Hobro IK-opstilling:
Adrian Kappenberger
Jesper Bøge (C) – Simon Jakobsen – Emil Søgaard
Mathias Haarup – Frederik Mortensen – Mathias Nygaard – Jacob Tjørnelund

Justin Shaibu – Danny Amankwaa – Kasper Høgh

Udskiftninger:

Ud: Jesper Bøge – Ind: Frederik Dietz (56. min.)

Ud: Jacob Tjørnelund – Ind: Oliver Klitten (56. min.)

Ud: Mathias Nygaard – Ind: Oliver Thychosen (77. min.)

Ud: Danny Amankwaa – Ind: Sebastian Avanzini (87. min.)

Ud: Frederik Mortensen – Ind Frederik Elkær (87. min.)

 

Ubenyttede spillere: Jacob Samnik, Christoffer Østergaard.

Advarsel:

Emil Søgaard, Hobro IK (45. min.)

Lirim Qamili, AC Horsens (64. min.)

Frederik Dietz, Hobro IK (71. min.)

Mathias Nygaard, Hobro IK (75. min.)

Dommer:

Benjamin Helm Svedborg

Tilbage til kampoversigt
AC Horsens – Hobro IK – 28 Nov 2021
AC Horsens – Hobro IK – 28 Nov 2021