NordicBet Liga Foreningen

Jutlander Bank er ny hovedpartner i Hobro IK

Jutlander Bank er ny hovedpartner i Hobro IK

PRESSEMEDDELELSE
06-07-2021

Jutlander Bank, der har været partner i Hobro IK i mange år, har nu øget sit engagement og bliver ny hovedpartner i Hobro IK sammen med DS Gruppen, der har været hovedpartner i klubben i en lang årrække. Jutlander Banks logo kommer blandt andet til at pryde de gule kamptrøjer, hvorpå DS Gruppens logo også stadig vil være.

Thomas Korsgård Maribo, salgschef i Hobro IK, glæder sig over aftalen med Jutlander Bank:

– Vi er både glade for og stolte af, at Jutlander Bank har valgt at blive ny hovedpartner i Hobro IK, og vi glæder os meget til det styrkede samarbejde. Vi har hidtil haft et rigtig godt samarbejde, og at det nu udvides, ser vi meget frem til.

Jutlander Bank, der har hovedsæde i Aars og et lige så stort områdecenter i Hobro, har afdelinger på fire adresser i Mariagerfjord Kommune.

– Jutlander Bank er et lokalt forankret pengeinstitut med flere fysiske afdelinger i Mariagerfjord Kommune, hvilket signalerer, at de vil lokalområdet. Det er denne hovedpartneraftale med Hobro IK endnu et eksempel på.

– Og så påbegynder Jutlander Bank snart en rejse sammen med en anden god partner i Hobro IK, nemlig Sparekassen Vendsyssel. Sammen bliver de til Sparekassen Danmark. I Hobro IK er vi også startet på en ny rejse, og jeg er sikker på, at vi sammen kan bakke hinanden op omkring fremtidens nye, spændende udfordringer.

– Jeg vil samtidig benytte lejligheden til at takke Spar Nord Bank for mange års rigtigt godt samarbejde, hvor mange af dem var som hovedpartner i klubben.

Også ordførende direktør i Jutlander Bank, Per Sønderup, ser frem til det nye samarbejde.

– Jutlander Bank har været med som partner i Hobro IK gennem alle årene, hvor klubben har været oppe i og ude af Superligaen, og banken var primus motor for den nye øst-tribune, da DS Arena skulle gøres klar til superliga-fodbold med det krævede antal siddepladser, siger Per Sønderup:

– Vi håber selvfølgelig, at byens førstehold vender tilbage til toppen af dansk fodbold. Det kan vores aftale forhåbentlig være med til at skabe det økonomiske grundlag for.

 

Jutlander Bank er ny hovedpartner i Hobro IK
Jutlander Bank er ny hovedpartner i Hobro IK