NordicBet Liga Foreningen

HØ Stål – et samarbejde, der pynter

HØ Stål – et samarbejde, der pynter

Sidste år blev virksomheden HØ Stål ny bronzepartner i Hobro IK – det er der kommet et spændende samarbejde ud af.

HØ Stål er faktisk en helt særlig historie i sig selv. De er en rendyrket familievirksomhed, der er udsprunget fra Hørby Østergaard, der tidligere drev minkavl. Da det erhverv som bekendt blev lukket ned under corona, skulle der tænkes i nye baner og her blev det en smedevirksomhed, der designer og producerer unikke plantekasser, krukker, bedkanter, afgræsningskanter, bålrammer m.v. – alt sammen i stål.

– Vi er stadig lidt i etableringsfasen og er derfor løbende på udkig efter nye samarbejdspartnere og at skabe os et stærkt netværk. Her var det oplagt at blive en del af Hobro IK, hvor vi har hørt meget godt om netop deres erhvervsnetværk. Jeg har for nylig også fået mulighed for at præsentere vores virksomhed på et netværksmøde, fortæller Mette Vinther fra HØ Stål.

– Samtidig vil vi som virksomhed med base i Hobro gerne bakke op om områdets fodboldflagskib, og så er det også altid en god oplevelse at komme på stadion. Selvom vi ikke er afsted hver eneste gang, så nyder vi det meget, når vi kommer afsted, fortæller hun.

Samarbejdet har betydet, at HØ Stål har leveret en række af deres flotte produkter til både Sparekassen Danmark Loungen og udearealerne omkring DS Arena. Noget, vi i Hobro IK sætter megen pris på.

– Vi er meget glade for, at vi på denne måde kan præsentere vores produkter. Både til glæde for dem, der færdes her til daglig, og overfor klubbens øvrige partnere, når de besøger DS Arena, slutter Mette Vinther.

Se mere om HØ Stål på: www.høstål.dk

På billedet ses Mette Vinther og Nicklas Keldberg Sørensen, to af folkene bag HØ Stål.