NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK skriver kontrakt med William Tønning

<strong>Hobro IK skriver kontrakt med William Tønning</strong>

PRESSEMEDDELELSE
21-07-2023

Hobro IK har skrevet kontrakt med målmanden William Tønning, der i første omgang kommer til klubben på en aftale gældende til nytår.

Hobro IK har hentet en ny 24-årig målmand til klubben efter afgangen af Adrian Kappenberger. William Tønning kommer til Hobro IK efter senest at have spillet i AB Argir på Færøerne. Tidligere har målmanden spillet for Ytterhogdals IK og IFK Luleå i Sverige.

Nu går turen så til Hobro IK, hvor William Tønning har trænet med i et par uger:

– William har trænet med os i nogle uger og på denne måde har vi kunne se hinanden an. Vi har været tilfredse med det vi har set til træning samt i kamp, hvor William har vist et godt niveau. William er en rolig og refleksstærk målmand, der dirigerer sine medspillere godt. Hertil er William en god fyr, der hurtigt er faldet ind i resten af truppen, siger Teknisk chef Lars Justesen.

Den 24-årige målmand, der startede sin fodboldkarriere i Slagelse, glæder sig til at bidrage til Hobro IK:

– Mit første indtryk af Hobro IK er rigtig godt. Det virker som en klub med et rigtig godt fællesskab, hvor der er plads til, at jeg kan vokse som spiller og jeg forventer derfor at kunne fortsætte min udvikling her i Hobro IK. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Jonathan Fischer og målmandstræner Martin S. Jensen og selvfølgelig resten af holdet, hvor der er mange super dygtige spillere. Så i første omgang handler det om at jeg skal suge til mig og støtte Jonathan Fischer så godt jeg kan og på denne måde bidrage til klubben, fortæller William Tønning.

William Tønning har spillet en testkamp for Hobro IK mod Brabrand IF og kan allerede være med i truppen på søndag, når Hobro IK starter Nordicbet Liga sæsonen på udebane mod FC Fredericia.

<strong>Hobro IK skriver kontrakt med William Tønning</strong>
<strong>Hobro IK skriver kontrakt med William Tønning</strong>