NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK skriver 3-årig kontrakt med ungt talent

Hobro IK skriver 3-årig kontrakt med ungt talent

PRESSEMEDDELELSE

19-05-2021

Frederik Dietz Nielsen, der for nyligt fik sin debut for Hobro IKs førstehold, har nu skrevet under på en kontrakt, der holder ham i Hobro IK i de kommende 3 år.

Den unge midterforsvarer, Frederik Dietz Nielsen, der hidtil har spillet på Hobro IKs U19-hold, har den seneste måned trænet med førsteholdstruppen. Den 6. maj 2021, i kampen mod Fremad Amager, fik Frederik, som den yngste spiller i Hobro IKs historie, debut for klubbens 1. Divisionshold og nu rykkes Frederik så også permanent op i førsteholdstruppen.

Frederik Dietz Nielsen, nevø til Hobro IK-legenden Mads Justesen samt talentchef Lars Justesen, kom til Hobro IK som U12-spiller, hvor han skiftede fra klubbens samarbejdsklub, Nørager IF. Siden har den unge midterforsvarer spillet på samtlige af Hobro IKs ungdoms- og talenthold, og nu også klubbens bedste seniorhold, hvilket nu har udmøntet sig i en 3-årig trainee-kontrakt.

Sportschef Jens Hammer Sørensen siger følgende om det unge talent:

– Det er med stolthed, at vi kan tilbyde Frederik en 3-årig kontrakt i Hobro IK. Frederik er blot den fjerde spiller i klubbens historie, der er endt med at gå hele vejen gennem vores talentsystem, til at spille minimum 1.Division. Vi ser et stort potentiale i Frederik og at han allerede har bevist, at han som 17-årig, kan være med på førsteholdet, vidner om det store talent Frederik er i besiddelse af.

Frederik Dietz Nielsen, der får nr. 13, glæder sig til fortsat at repræsentere sin hjerteklub:

– Jeg er utroligt glad og stolt over at få lov til at repræsentere Hobro IK i 3 år mere. Klubben har stor betydning for mig og min familie og det er utroligt stort for mig, at kunne spille i denne klub. Tak til alle, som har været med på min rejse. Jeg glæder mig til at fortsætte det hårde arbejde.

Frederik Dietz Nielsen har spillet 2 førsteholdskampe for Hobro IK og kan igen komme i spil på søndag, når vi møder Vendsyssel FF på DS Arena.

Hobro IK skriver 3-årig kontrakt med ungt talent
Hobro IK skriver 3-årig kontrakt med ungt talent