NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK sælger Mathias Haarup til FK Jerv

Hobro IK sælger Mathias Haarup til FK Jerv

PRESSEMEDDELELSE
11-03-2022

Hobro IK er blevet enige med den norske klub FK Jerv om et salg af Mathias Haarup, der dermed skifter den danske NordicBet Liga ud med den bedste norske række, Eliteserien. Skiftet sker når grundspillet i NordicBet Ligaen er overstået.  

 

Mathias Haarup, der har været i Hobro IK siden sommeren 2017, har de seneste sæsoner været en fast del af Hobro IKs startopstilling og i sæsonen 2021/2022 blev han kåret til årets spiller i klubben. De flotte præstationer er ikke gået ubemærket hen og nu er udenlandsskiftet for forsvarsspilleren en realitet. Mathias Haarup skifter altså Hobro IK ud med FK Jerv ca. tre måneder inden kontraktudløb. Et salg som Hobro IK har accepteret for at Mathias Haarup kan være med fra sæsonstart hos sin fremtidige arbejdsgiver.

 

Teknisk chef i Hobro IK, Lars Justesen, siger om salget af Mathias Haarup:

– Mathias har været en fantastisk spiller for Hobro IK, hvilket han har vist i de seneste mange sæsoner, hvor han har leveret på et rigtig højt niveau. At Mathias i seneste sæson blev kåret til årets spiller, siger lidt om hvilken spiller vi siger farvel til og selvom det altid er svært at sige farvel til en spiller midt i sæsonen, synes jeg at vi har nået en aftale med FK Jerv, der har tilgodeset både os, dem selv og Mathias. Vi vil sige en stor tak til Mathias for tiden i Hobro IK og ønsker ham alt held og lykke i fremtiden.

 

Forsvarsspilleren der, indtil nu, har spillet 124 kampe for Hobro IK med tre mål til følge siger selv om skiftet:

 

– Jeg har været rigtig glad for min tid i Hobro IK. Klubben har vist mig en masse tillid og hjulpet mig enormt meget i min udvikling. Jeg startede i sin tid på en deltidskontrakt i klubben og jeg kunne mærke fra dag ét at jeg havde fundet et rigtig godt sted, hvor jeg kunne udvikle mig som fodboldspiller. At jeg nu, næsten fem år senere, skal sige farvel er vemodigt og der er ingen tvivl om at jeg kommer til at savne klubben og mine holdkammerater. Det er derfor også vigtigt for mig at slutte godt af, og derfor er jeg glad for at jeg har kunne spille grundspillet færdig her i Hobro. Til sidst vil jeg sige stor tak til fansene, der har bakket os op i medgang og modgang og jeg ønsker Hobro IK og alle, der holder med klubben, alt mulig held og lykke i fremtiden.

 

Skiftet til FK Jerv er betinget af at Mathias Haarup består det forestående lægetjek.

Hobro IK sælger Mathias Haarup til FK Jerv
Hobro IK sælger Mathias Haarup til FK Jerv