NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK sælger Laurs Skjellerup til IFK Göteborg

Hobro IK sælger Laurs Skjellerup til IFK Göteborg

PRESSEMEDDELELSE
29-12-2023

Hobro IK har solgt den 21-årige angriber Laurs Skjellerup til IFK Göteborg. Den lokale dreng fra Mariager skifter dermed til den bedste svenske række. Et skifte, der går igennem d. 1. januar 2024.

Hobro IK har solgt den unge angriber, der er opvokset i Mariager, tæt ved Hobro. Laurs Skjellerup har i starten af sine ungdomsår spillet i Hobro IK, hvor han startede som U11-spiller. I 2018 gik turen så til Randers FC, hvor den unge angriber fortsatte sin udvikling, inden turen igen gik til Hobro IK i sommeren 2022. Herefter blev det til 52 kampe i den gule trøje og nu går turen altså til Sverige.

Teknisk chef Lars Justesen har set en flot udvikling hos den lokale dreng:

– Vi er stolte over igen at kunne sælge en af vores unge spillere og det er et flot skulderklap, at vi kan udvikle spillere, der rykker videre til klubber i de bedste rækker, både i og udenfor Danmark. Da vi hentede Laurs i sommeren 2022, så vi et kæmpe potentiale, som vi mente, at vi kunne være med til at forløse. Siden da har Laurs udviklet sig vildt flot og lagt på sit spil. Den fysiske pakke han besidder har der aldrig været tvivl om og især i denne sæson har vi set ham gøre enormt ondt på alle forsvar i NordicBet Ligaen. Jeg er sikker på, at han bliver en gevinst for IFK Göteborg og vi ønsker Laurs alt det bedste i Sverige.

Den stærke angriber har i indeværende sæson spillet 18 kampe for Hobro IK.

Laurs Skjellerup sender stor tak til Hobro IK for at have troet på ham:

– Det har været fantastisk for mig at trække den gule trøje over hovedet og repræsentere min barndomsklub. En klub, som jeg skylder uendeligt meget for at have givet mig chancen. Der var aldrig nogen tvivl om at jeg skulle spille i Hobro, da klubben henvendte sig i sommeren 2022 og jeg er stolt over de resultater vi sidenhen har opnået sammen som hold, som by og som klub.

Nu står den unge angriber så overfor et stort skifte til IFK Göteborg, og igen sender Laurs Skjellerup roser afsted til Hobro IK:

– Hobro IK har haft stor betydning for min udvikling, siden jeg kom tilbage i 2022. Det har været et trygt sted for mig at udvikle mig og klubben har været stærkt medvirkende til, at jeg nu føler mig klar til, at jeg skal ud at prøve noget nyt og større. Jeg har nydt hvert et øjeblik i Hobro IK og vil sige en stor tak til alle i og omkring klubben for altid at have støttet mig og resten af holdet.

Skiftet til IFK Göteborg går igennem d. 1. januar 2024. Laurs Skjellerup vil derfor blive hyldet for sin indsats i Hobro IK på et senere tidspunkt.

Individuel spillerpartner på Laurs Skjellerup er Au2Parts.

Hobro IK sælger Laurs Skjellerup til IFK Göteborg
Hobro IK sælger Laurs Skjellerup til IFK Göteborg