NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK henter Christian Hørby tilbage til Himmerland

<strong>Hobro IK henter Christian Hørby tilbage til Himmerland</strong>

PRESSEMEDDELELSE
04-07-2023

Hobro IK har sikret sig endnu en forstærkning til truppen frem mod den kommende sæson i NordicBet-Ligaen. Denne gang er det den centrale midtbanespiller Christian Hørby, der har en fortid i klubben.

Hobro IK har hentet den tidligere Hobro-spiller Christian Hørby tilbage til klubben på en toårig kontrakt, efter at midtbanespilleren i de seneste to sæsoner har spillet i Thisted FC. Den nu 22-årige centrale midtbanespiller kom til Hobro IK i foråret 2020 og fik senere sin 3F Superliga-debut, før turen i sommeren 2021 gik videre til Thisted FC.

Teknisk chef Lars Justesen er glad for at se Christian Hørby vende retur til Hobro IK:

– Christian er en spiller som besidder et stort talent, som vi, allerede i hans første tid i Hobro IK, så prøver på. I den første periode i Hobro IK udviklede Christian sig godt på både de spillemæssige såvel som de fysiske parametre. En positiv udvikling som Christian har fortsat i de seneste to sæsoner i Thisted, hvor vi har fulgt ham. Christian kommer tilbage til Hobro IK med mere erfaring og hår på brystet og jeg er sikker på, at vi får stor glæde af Christians kvaliteter i årene frem.

Christian Hørby, der står noteret for to 3F Superliga-kampe for Hobro IK, glæder sig til at vende retur til klubben:

– Jeg valgte for to år siden at skifte Hobro IK ud med Thisted FC for at få flere kampe og minutter i benene. Skiftet til Thisted FC har givet mig noget mere erfaring, som har været med til at udvikle mig enormt meget som spiller. Jeg er derfor vildt glad for, at jeg igen kan trække den gule trøje over hovedet og repræsentere Hobro IK. Jeg glæder mig til at vise mig frem og bidrage med kvaliteter jeg besidder, men vigtigst af alt, at hjælpe holdet så meget som overhovedet muligt. Jeg forventer mig rigtig meget af de kommende to år. Både i forhold til min egen udvikling, hvor jeg håber på at gøre mig fortjent til masser af spilletid og kampe, men også på klubbens vegne, hvor vi skal forsøge at tage næste skridt i klubbens udvikling.

Christian Hørby kan allerede få comeback i morgen, når Hobro IK spiller testkamp på hjemmebane mod Vendsyssel FF.

 

 

 

<strong>Hobro IK henter Christian Hørby tilbage til Himmerland</strong>
<strong>Hobro IK henter Christian Hørby tilbage til Himmerland</strong>