NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK henter Abdoul Yoda

Hobro IK henter Abdoul Yoda

PRESSEMEDDELELSE
31-08-2021

Hobro IK har op til transfervinduets lukning sikret sig den 20-årige centrale midtbanespiller Abdoul Yoda, der kommer til klubben fra østrigske TSV Hartberg.

Hobro IK har forstærket truppen med den centrale midtbanespiller Abdoul Yoda, der har spillet den seneste sæson i den bedste østrigske liga hos TSV Hartberg. Den stærke centrale midtbanespiller, fra Burkina Faso, har trænet med i Hobro IK et par dage, for at spiller og klub kunne se hinanden an. Dette er der nu kommet en 3-årig aftale ud af.

Teknisk chef Lars Justesen glæder sig over tilgangen af den nye midtbanespiller:

– Yoda er en stærk og dynamisk midtbanespiller, der har et rigtig godt blik for spillet. Han en pasningsstærk midtbanespiller, der kan være med til at sætte spillet for os, både i det korte- og lange spil. Yoda kommer med et rigtigt højt niveau, der kan være med til at løfte hele truppen. Han er stadig ung og vi glæder os til at følge hans udvikling og være med til at udløse det store potentiale han besidder.

Abdoul Yoda er glad for at fremtiden nu ligger i Hobro IK:

– Jeg glæder mig rigtig meget til at spille for Hobro IK. Jeg har fået et rigtig godt indtryk af klubben, trænerteamet og resten af spillertruppen i de dage jeg har trænet med og jeg kan ikke vente med at tage den gule trøje på og repræsentere Hobro IK.

Det forventes at Abdoul Yoda kan være i kamp for Hobro IK efter landskampspausen.

Hobro IK henter Abdoul Yoda
Hobro IK henter Abdoul Yoda