NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK forlænger med Villads Rasmussen

Hobro IK forlænger med Villads Rasmussen

PRESSEMEDDELELSE
29-07-2022

Hobro IK har forlænget kontrakten med den 20-årige Villads Rasmussen, der holder offensivspilleren i klubben i de kommende to år.

Villads Rasmussen, der kom til Hobro IK i sommeren 2021, har fået forlænget sin kontrakt med to år. I den netop overståede sæson fik offensivspilleren debut mod FC Fredericia, men kom derefter slemt til skade med sit knæ. En skade, der holdt Villads Rasmussen ude resten af sæsonen. Nu er han tilbage på træningsbanen og har på denne måde kunne overbevise den sportslige ledelse i klubben om at aftalen skulle forlænges.

Lars Justesen, teknisk chef i Hobro IK, er glad for at parterne er nået til enighed:

– Jeg er glad for at vi er nået til enighed om en aftale med Villads Rasmussen, så han nu er at finde i klubben i minimum to år mere. Villads har knoklet sindssygt hårdt for at komme tilbage efter sin skade og jeg må sige at han er vendt tilbage i god forfatning og vi glæder os til at se Villads tilbage i kamp. Villads har et stort uforløst potentiale, som vi håber at vi kan være med til at forløse i de kommende år.

Villads Rasmussen siger selv om forlængelsen:

– Jeg er vildt glad for at være i Hobro IK og det er helt fantastisk at jeg nu har forlænget min aftale. Jeg har arbejdet stenhårdt for at komme tilbage fra min skade og kæmpet for at få en chance mere for at repræsentere Hobro IK og jeg er glad og stolt over at få en chance mere i klubben. Nu glæder jeg mig til at give tilbage til en klub, der har vist mig stor tillid. Jeg kan ikke se mig spille andre steder end her.

Villads Rasmussen kan allerede få comeback for Hobro IK når holdet i dag spiller hjemmekamp på DS Arena mod FC Helsingør.

 

Individuel partner for Villads Rasmussen er DS Gruppen.

Hobro IK forlænger med Villads Rasmussen
Hobro IK forlænger med Villads Rasmussen