NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK forlænger med Martin Thomsen

Hobro IK forlænger med Martin Thomsen

Hobro IK har fået en forrygende start på denne sæson af NordicBet Ligaen med fire sejre i det første fem kampe.

Forud for aftenens kamp er der flere gode nyheder fra Hobro, da klubben er blevet enige med Martin Thomsen om en forlængelse af samarbejdet. For to år siden trådte cheftræner Martin Thomsen ind ad porten til DS Arena som ny cheftræner for Hobro IK. Den tidligere Hobro-spiller skulle være en del af at realisere målsætningen om at udvikle flere af klubbens egne talenter og bringe dem i spil på NordicBet Liga-holdet. De seneste to sæsoner har Hobro IK været en af de klubber, der har givet egenudviklede talenter flest minutter i NordicBet Ligaen.

 

Teknisk chef Lars Justesen glæder sig over at forlænge samarbejdet med Martin Thomsen: – Martin har været alt det, vi håbede på, da vi ansatte ham for to år siden. Og selvom de første år har været udfordrende, begynder vi nu at se gevinsten ved den kontinuitet vi har haft med Martin Thomsen som cheftræner. Martin er også vokset som træner i de to år han har været i klubben, hvor han er god til at bruge sit trænerteam samt de ressourcer omkring sig. Trænerteamet arbejder hver dag seriøst og målrettet for at optimere de små ting og på denne måde lykkes vi med at få meget ud af lidt.

 

Martin Thomsen siger selv om forlængelsen: ’- Jeg er rigtig glad for at have forlænget min kontrakt med Hobro IK og på denne måde binde mig til den positive udvikling og det spændende projekt vi er i gang med i klubben. Det er klart, at mine første to år ikke har været uden bump på vejen, men de to år har gjort os stærkere som klub og som individer. Vi er vokset i fællesskab og udviklet os sammen og jeg håber at vi i denne sæson kan høste frugterne af det hårde arbejde, der er blevet ydet i de seneste år.

 

I denne sæson har Hobro IK formået at lægge et niveau ekstra på spillestilen, hvilket har givet en god start på sæsonen: ’- Vi har i de to år jeg har været i klubben fået samlet en rigtig spændende og ung trup, hvor der er et sindssygt godt sammenhold. Der er en masse talent i truppen, hvorfor jeg til denne sæson følte, at timingen i forhold til at lægge et ekstra niveau på vores spillestil var rigtig. Spillerne har taget rigtig godt imod det og eksekveret flot på de tanker og ideer vi har implementeret til denne sæson. Vi drømmer naturligvis om at nå top seks i NordicBet Ligaen, men trods den flotte start, gælder det stadig om at distancere os fra bunden og så må vi se, hvor langt det rækker.

 

Hobro IK kan tage femte sejr i sæsonen, når der er kampstart på DS Arena kl. 19.00 i dag i det nordjyske topopgør mod AaB.

Hobro IK forlænger med Martin Thomsen
Hobro IK forlænger med Martin Thomsen