NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK forlænger kontrakten med målmand

Hobro IK forlænger kontrakten med målmand

PRESSEMEDDELELSE
16-04-2021

Hobro IK forlænger kontrakten med målmand

Hobro IK har netop forlænget kontrakten med Adrian Kappenberger, så denne nu er gældende frem til sommeren 2024.

Adrian Kappenberger kom til Hobro IK i 2018 fra FC Helsingør og har siden sin ankomst spillet 31 kampe, hvoraf de 26 kampe har været i indeværende sæson. Adrian Kappenbergers kontrakt stod til udløb denne sommer, men nu er parterne blevet enige om en forlængelse.

Jens Hammer Sørensen, sportschef i Hobro IK, glæder sig over forlængelsen:

– Jeg er rigtig glad for at vi har forlænget aftalen med Adrian. Adrian er en dygtig ung målmand med et højt niveau, og samtidig med masser af uforløst potentiale. Han er en god fyr og med sin positive og professionelle tilgang passer han supergodt i Hobro IK.

Adrian Kappenberger siger selv om forlængelsen:

– Jeg er rigtig stolt over at have forlænget min aftale med Hobro IK. Jeg føler mig godt tilpas i klubben og føler at dette er det rigtige sted for mig, at fortsætte min udvikling.

Den 24-årige målmand, der i denne sæson har spillet samtlige kampe, håber at kunne give tilbage til Hobro IK, der har vist ham tillid:

– Jeg har et rigtig godt samarbejde med Thomas Fredriksen (Hobro IKs målmandstræner, red.), og at Hobro IK har vist mig tilliden denne sæson og gjort mig til førstemålmand, betyder rigtig meget for mig og jeg håber at jeg kan give tilbage til klubben med en masse gode præstationer, slutter Adrian Kappenberger.

 

Hobro IK forlænger kontrakten med målmand
Hobro IK forlænger kontrakten med målmand