NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK forlænger aftalen med Villads Rasmussen

<strong>Hobro IK forlænger aftalen med Villads Rasmussen</strong>

PRESSEMEDDELELSE
04-08-2023

Hobro IK har forlænget kontrakten med den 21-årige Villads Rasmussen, så han nu er at finde i klubben til 2026.

Den hurtige offensivspiller Villads Rasmussen, der har været i Hobro IK i to år, forlænger nu sin kontrakt, så denne løber til 2026. Villads Rasmussen blev kort efter sin ankomst til klubben i 2021 langtidsskadet med sit knæ og var derfor ukampdygtig i det meste af 2021/2022 sæsonen. I den netop overståede sæson spillede Villads Rasmussen 24 kampe i den gule trøje og er nu startet 2023/2024 sæsonen ud med flotte præstationer i de to første kampe.

Lars Justesen glæder sig over de flotte præstationer fra Villads Rasmussen:

– Vi har hele tiden været bevidst om, at Villads har et stort uforløst potentiale. Og det er netop det potentiale vi nu for alvor begynder at se udfolde sig. Villads har præsteret rigtig flot i sommeropstarten, hvor han er kommet tilbage i storform, hvilket vi også kunne se i de fysiske test. Ligeledes er Villads begyndt at overføre de gode ting vi ser til træning til kamp og blev fortjent kåret til kampens spiller i første hjemmekamp på DS Arena i denne sæson. Vi håber at Villads kan fortsætte den flotte udvikling og jeg er glad for, at vi nu har forlænget aftalen til 2026.

Hobro IK er kommet godt fra start i denne sæson med to sejre ud af to mulige. To kampe som Villads Rasmussen har startet i.

Villads Rasmussen roser sammenholdet i truppen og peger på dette som en af grundende til, at han kan blomstre i Hobro-trøjen:

– Jeg er sindssygt glad og stolt over at have forlænget min kontrakt til 2026. Jeg er glad for den tillid som klubben har vist mig, både i forbindelse med min slemme knæskade, men også i troen på mine evner som spiller. Jeg nyder at være en del af Hobro IK og det sammenhold, der er i klubben. Alle støtter og arbejder hårdt for hinanden, både på og udenfor banen og jeg har en rigtig stor tro på, at vi som hold kan nå rigtig langt.

Den 21-årige offensivspiller sætter ord på den udvikling han har gennemgået i Hobro IK:

– Klubben har nogle gode værdier, der gør, at jeg nyder at være i klubben hver dag, men som også har gjort, at det er et trygt sted for mig at udvikle mig som spiller. Jeg har skulle vænne mig til at spille seniorfodbold samt en lidt ny position, men jeg føler mig nu bedre tilpas end nogensinde, hvilket jeg vil takke trænerteamet og klubben for. Det er dejligt at tingene nu går min vej og at det hårde arbejde efter knæskaden betaler sig. Nu håber jeg, at jeg kan bidrage med godt spil, mål og assist, så vi kan fortsætte den gode start, vi har fået på sæsonen.

Næste kamp for Villads Rasmussen og Hobro-mandskabet er i aften, når holdet spiller på udebane mod Hillerød.

<strong>Hobro IK forlænger aftalen med Villads Rasmussen</strong>
<strong>Hobro IK forlænger aftalen med Villads Rasmussen</strong>