NordicBet Liga Foreningen

Gratis entré til næste hjemmekamp

Gratis entré til næste hjemmekamp

Har du fået hentet din gratis billet til vores næste hjemmekamp?

Fredag den 1. Oktober kl. 19. kommer Fremad Amager på besøg til en utrolig betydningsfuld kamp for begge mandskaber, som forhåbentligt bliver til tre point inden vi går på landsholds pause.

Vi håber på et feststemt DS Arena, hvor vi i samarbejde med Jutlander Bank og DS Gruppen inviterer hele Hobro og omegn til gratis entré til kampen.

Det er sidste kamp inden landsholdspausen, så skynd dig at få hentet din billet hvor vores fanklub Hobro Yellow Vikings igen åbner fanzonen inden kampen. Fanzonen blev indviet i sidste hjemmekamp mod Horsens og den er der naturligvis for at blive!

Der bliver varmet godt op til kampen med popcorn og slush ice i vores flotte gul og blå farver. Sidste kamp kom Jonas Brix-Damborg og Mads Hvilsom forbi og hilste og i kan godt forvente at en endnu en spiller eller træner kigger forbi lige før kampstart.

Hent dine gratis billetter på: https://shop.hikfodbold.dk/Kampe2021_2022/hob_Fam

 

Vi opfordrer alle til at komme til kampen i god tid. Vi har brug for alt den opbakning som vi kan få, så kom med og støt holdet så vi kan få den første sejr i sæsonen i hus.

 

Gratis entré til næste hjemmekamp
Gratis entré til næste hjemmekamp