NordicBet Liga Foreningen

Frederik Elkær forlænger til 2025

Frederik Elkær forlænger til 2025

PRESSEMEDDELELSE
20-05-2022

Hobro IK forlænger aftalen med Frederik Elkær

Den hurtige forsvarsspiller, der har været i Hobro IK siden 2019, har forlænget sin aftale med tre år.

Frederik Elkær, der kom til Hobro IK som anden års U19-spiller i sommeren 2019 og senere fik sin 3F Superligadebut i sommeren 2020, har nu forlænget sin kontrakt med tre år så denne løber til 2025.

Lars Justesen, teknisk chef, ser frem til at følge Frederik Elkærs fortsatte udvikling i Hobro IK:

– Siden Frederik kom til klubben har han udviklet sig enormt meget og vi er begyndt at se hans potentiale udfolde sig. Ikke mindst i denne sæson, hvor Frederik har spillet 15 kampe og tilmed også scoret to mål. Frederiks spidskompetencer er at han er lynhurtig og har en fantastisk venstrefod og vi glæder os til at følge hans fortsatte udvikling i de kommende år.

Frederik Elkær er glad for den tillid han bliver vist:

– Jeg er stolt over at være en del af Hobro IK og jeg føler det er et godt sted for mig at udvikle mig som spiller. Jeg er glad for den tillid som trænerteamet viser mig. Jeg vil blive ved med at knokle på træningsbanen og i kamp og på denne måde fortsætte min udvikling samt bidrage til holdet.

Frederik Elkær har indtil nu i denne sæson spillet 15 kampe og scoret to mål for Hobro IK.

Individuel partner for Frederik Elkær er Tandlægehuset Aars.

Frederik Elkær forlænger til 2025
Frederik Elkær forlænger til 2025