NordicBet Liga Foreningen

U17-holdet klar til Pokalfinale mod Sønderjyske

U17-holdet klar til Pokalfinale mod Sønderjyske

I morgen, onsdag d. 12. juni, spiller U17-holdet Pokalfinale mod Sønderjyske. Kampen spilles på Jysk Park i Silkeborg med kampstart kl. 19.00. Der er fri entré til kampen, så vi opfordrer alle til at komme og støtte drengene i jagten på pokaltriumfen.
 
I weekenden var U17-holdet en tur på Sjælland, hvor HIK blev besejret med 5-2 og dermed er drengene fortsat nummer 1 i deres U17-Divisionen. En super generalprøve forud for Pokalfinalen, en Pokalfinale som U17-Cheftræner Arun Rajkumar ser frem til med spænding:
 
– Vi havde en rigtig god generalprøve i weekenden mod HIK, der er nummer fire i vores række. Det var vigtigt for os at give os selv et godt udgangspunkt forud for Pokalfinalen, hvilket må siges at vi gav os selv. Drengene glæder sig enormt meget til at spille finalen, hvor vi på vejen har slået både Randers og senest AGF i semifinalen. En lang og spændende vej til finalen, hvor vi som hold har stået stærkt sammen og hvor alle har haft andel i, at vi er nået så langt.
 
Ligaholdet Sønderjyske venter nu i finalen og Arun Rajkumar forventer et topmotiveret Sønderjyske-hold:
– Vi skal møde et hold, der til dagligt spiller en række over os. Med spillere, der måske er vant til at spille med højere intensitet. De har masser af dygtige spillere og har fået et frisk pust hen over vinterpausen med en ny træner i spidsen, hvilket blandt andet har givet sejre over Brøndby IF og senest FCK i deres opgør i weekenden. Jeg er sikker på, at de kommer blæsende for at jagte højdepunktet i deres sæson og netop det, skal vi være klar til at modstå.
 
Der venter nu U17-holdet to vigtige kampe, to finaler om man vil. Først i morgen i Pokalfinalen og så den sidste kamp i sæsonen, hvor drengene selv kan afgøre, hvor mesterskabet i U17-Divisionen skal ende.
 
– Vi har haft en rigtig flot sæson, hvor vi har stået sammen som et hold og som en enhed. Drengene har hjulpet hinanden i både de gode- og de svære perioder og at vi står her med to kampe igen, den ene i Pokalfinalen og den anden kamp i Divisionen, hvor vi selv kan afgøre om vi skal vinde Divisionen, er helt fantastisk.