NordicBet Liga Foreningen

“Bold og Bevægelse” for de yngste

“Bold og Bevægelse” for de yngste

Hobro IK blev i foråret 2023 børneklub og fordi klubben fortsat har et ønske om at tilbyde fodbold, også for de yngste børn, er områdets fire børnehuse Onsild, Bymarken, Farvervænget og Stoldalen tre hverdage i september inviteret på DS Arena. Her afvikles træning fra DBU konceptet “Bold og Bevægelse” og til første træning d. 13. september dukkede knap 70 børn og 10 pædagoger, der deltog som hjælpetrænere, op. Målgruppen er de ældste børn i børnehaven og første tilbagemeldinger fra de deltagende børn er, at der er stor begejstring over tiltaget.  

Bold & Bevægelse konceptet kan forhåbentligt bidrage med at tiltrække de yngste børn og deres forældre som kommende trænere. Træningstilbuddet har til formål at inspirere til en ny og sjov måde at træne de yngste børn i børnehavealderen. De næste træninger foregår d. 20. og d. 27. september på DS Arena.

Skulle man kende til et barn, der kunne tænke sig at spille fodbold i Hobro IK eller ønsker man at høre mere om tiltaget kan Jacob Vendelbo, børneudviklingstræner, kontaktes på 40 55 98 81