NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK søger Keeper-instruktør til ungdom

Hobro IK søger Keeper-instruktør til ungdom

Hobro IK søger en Keeper-instruktør til Klubbens ungdomshold gældende fra U13-U19.

Hobro IK er igennem de sidste år lykkedes med, at få flere spillere fra eget akademi til at indgå i vores 1.divisionstrup. Næste skridt for os, er at give vores dygtige unge målmænd endnu bedre forudsætninger for at udvikles.
For at optimere forudsætningerne for at netop vores egne keepere skal gå hele vejen, søger vi nu at udvide vores Keeper-instruktør team, så vi kan gå endnu mere i detaljen med keepernes udvikling.

For at komme i betragtning til stillingen forventes følgende af dig:
– Kunne træne minimum 1-2 dage pr uge.
– Lyst til at arbejde med unge elitespillere.
– Kunne motivere unge fodboldspillere og evne at være anerkendende og udviklende.
– Have gode kommunikative evner og kunne indgå i tæt samarbejde med klubbens cheftrænere samt klubbens Head of Goalkeepers, Martin S. Jensen.

Hobro IK har 2,5 stjerne i DBUs licenssystem, og er pt. i gang med en proces for at optimere vores setup yderligere, for på sigt at kunne udvikle endnu flere dygtige fodboldspillere, til eget 1.divisionshold.
Du vil få mulighed for at blive en del af en god trænergruppe , hvor der på ugentlig basis laves sparring imellem hinanden.
Derudover bliver du en del af en klub, hvor der er kort fra ungdomstræner til talentchef og hvor døren altid er åben til kontoret.
Du vil få en tøjpakke og trænergodtgørelse efter kvalifikationer samt mulighed for træneruddannelse, både internt via supervision og faglig sparring, samt eksternt via DBU kurser.
Hvis det har interesse, så send en mail til Ungdomsudviklingstræner, Martin Ingvorsen, på MI@hikfodbold.dk, Head of Goalkeepers, Martin S. Jensen, på martinsejerjensen@hotmail.com eller Talentchef, Rasmus Kjærsgaard, på RK@hikfodbold.dk