NordicBet Liga Foreningen

Serie 4 rykker op efter sejr i topkamp

Serie 4 rykker op efter sejr i topkamp

Blickfeldt’s Serie 4-drenge spillede tirsdag aften topkamp i mod Ommersyssel i en direkte duel om oprykning til Serie 3. Hobro-drengene kunne med en sejr spille sig i serie 3, mens de med uafgjort ville have de bedste kort på hånden inden sidste spillerunde. Et nederlag til Hobro IK derimod ville stille Ommersyssel med de bedste kort på hånden.

Kampen startede skidt for Hobro IK. Hjemmeholdet fik ikke spillet til at køre og havde svært ved at holde på bolden i længere tid. Dette medførte at Ommersyssel kom foran på et velspillet angreb. Det var måske det, der skulle til, for at få Hobro-drengene til at vågne op, for herefter kom de bedre med i spillet. Fem minutter før pausen fik Hobro IK et frispark på kanten af modstanderens felt. Dette tog Lasse Wangsøe sig af, og med sit venstreben krøllede han bolden stensikkert op i hjørnet.

Pause.

Fra 2. halvleg lagde drengene et godt tryk på Ommersyssel og med ca. 30 min. igen opsnappede Kosovar en ripost og bankede bolden i nettet.

Ommersyssel var derefter tvunget til at komme længere frem på banen, og de var da også tæt på et par enkelte gange, hvor Hobro IK i den periode lurede på omstillinger. Men efter 94 minutters spil kom sejren i hus, og drengene kan velfortjent rykke op i serie 3.

Holdet består af rigtig mange drenge, der også har spillet ungdomsfodbold i Hobro IK, og der var ikke mindre end 8 spillere på banen fra årgang 2002.