NordicBet Liga Foreningen

Ny bestyrelse valgt til foreningen Hobro IK af 1913 på ekstraordinær generalforsamling

Ny bestyrelse valgt til foreningen Hobro IK af 1913 på ekstraordinær generalforsamling

På generalforsamlingen 29. marts, blev det meddelt at Per Andersen, der har været på orlov fra formandsposten i bestyrelsen, træder ud af bestyrelsen. Ligeledes ønsker konstitueret formand Søren Jeppesen, Brian Svanholm og Henrik Blichfeldt ikke at modtage genvalg og træder dermed ud af bestyrelsen.

Jævnfør vedtægterne skal der være fem bestyrelsesmedlemmer i bestyrelsen og da der ikke var nok opstillet til valg, vil der blive afholdt en ekstraordinær generalforsamling for at vælge de manglende bestyrelsesmedlemmer.

Denne ekstraordinære generalforsamling blev afholdt tirsdag d. 25/4.

Her bad Britt Junker og Kresten Mathiasen om genvalg, hvilket de begge fik.

Som nye kandidater til bestyrelsen stillede Mads Justesen, Palle Jensen, Peter Schøn og Jacob Hollerup op. De blev alle valgt ind.

Den nye bestyrelse blev samtidig bemyndiget til at må indvælge et ekstra bestyrelsesmedlem, så bestyrelsen udgøres af maks. 7 personer.

Thomas Bjerre og Brian Svanholm blev valgt som suppleanter.

Bestyrelsen konstituerede sig umiddelbart efter den ekstraordinære generalforsamling. Mads Justesen blev valgt som ny formand i foreningen Hobro IK af 1913. Kresten Mathiasen fik genvalg som næstformand.