NordicBet Liga Foreningen

Arun Rajkumar ny U17 cheftræner

Arun Rajkumar ny U17 cheftræner

Hobro IK er glade for at kunne præsentere Arun Rajkumar som ny cheftræner for U17.

Da Hobro IK i efteråret ansatte Mads Kjær som ny Head of Coach i Hobro IK efterlod det et hul som Cheftræner på U17. Derfor er det gladelig, at vi pr. 1. januar 2023 har ansat Arun Rajkumar som ny cheftræner på en 3. årig aftale. Arun har tidligere været ansat i AB som U15 cheftræner samt som assistent træner på Brøndbys U17 hold.

Talentchef Rasmus Kjærsgaard er glad for, at Arun har takker ja til, og ser frem til samarbejdet: ”Arun er en ung træner som brænder for fodbolden, og som vi under samtalerne kunne mærke havde faglighed, kombineret med nogle gode værdier. Han var samtidig ydmyg omkring den opgave han står overfor, og har kunne se sig selv i det miljø vi igennem de seneste år har bygget op i Hobro IK.”

Arun er 24 år gammel og flytter til Hobro med sin kæreste ifbm. Med trænerjobbet.

Arun har allerede mødt U17 truppen, da han blev præsenteret for dem inden de gik på ferie.