NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK talent udtaget til DBU Samling

Hobro IK var atter repræsenteret ved DBU U15 Vest samling, hvor DBU samler de dygtigste spillere på årgangen i Jylland og Fyn. Samlingerne har til formål at se spillerne an og matche dem internt, for til sommer at udvælge de dygtigste som skal indgå på et U16 Landshold. Dette landshold bliver sammensat af de dygtigste spillere på årgangen fra hele landet.

Med ved dagens samling deltog Oswald Kristensen, som spiller for klubbens U17 hold. Oswald var udtaget for 2.gang i streg. Samlingen foregik således at spillerne mødte ind i Vildbjerg og efterfølgende blev der kl 11.30 spillet en intern kamp. Efter kamp var det hjem igen.

Oswald startede inde for rødt hold som højre midtstopper. I pausen blev Oswald rykket over som venstre midtstopper. Oswald spillede samlet ca 60 min. i en kamp der endte 1-1 (1-0 til rødt, da Oswald blev udskiftet)

Næste samling for U15 Vest finder sted d. 10. og 11 maj, hvor vi igen håber at se Oswald deltage. Denne samling er en 2dags samling, hvor Vest og Øst kommer til at spille kamp imod hinanden.

Oswald har i 2022 startet samtlige turneringskampe for U17 Division, på trods af kun at være U15 spiller. Det er desuden blevet til et enkelt mål af den unge midtstopper.

Som bonus-info kan det oplyses at det aldrig har gået bedre med talent-udvikling på U13-U15 end det gør pt. hvis vi isoleret set måler på udtagelser til DBU Samlinger. Klubben har pt. spillere udtaget til både U13, U14, U15 Vest og U15 Future Vest samlinger. Dette er ikke tidligere sket i klubbens historie.

Udover Oswald, deltog ligeledes en anden Hobro-dreng på samlingen. Daris Catak var igen udtaget. Daris spiller i dag i FC Midtjylland, som han for ca. en måned siden, underskrev en 3 årig aftale med. Stort tillykke til Daris, med både kontrakt og endnu en udtagelse.