NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK repræsenteret ved DBU’s U15 samling

Hobro IK er endnu en gang lykkedes med at udvikle spændende unge spillere, via klubbens ungdoms setup.
Denne gang afspejles dette, ved at Oswald Kristensen deltog ved DBU’s U15 Vest samling.
DBU bruger deres U15 samlinger, til at udvælge de spillere, der efter sommerferien, skal repræsentere Danmark på U16 landsholdet.

På DBU Vest, deltog ca. 30 spillere, som tirsdag d. 22.02.22 trænede 2 gange og onsdag d. 23.02.22 blev der lavet 2 Vest hold, som spillede kamp imod DBU Øst.

Oswald spillede 2.halvleg af den interne kamp, som højre midtstopper, og udviste en stærk tilstedeværelse med masser af lyd og guidning af sine holdkammerater – til trods for, at dette var første gang, Oswald var udtaget.
Næste U15 vest samling finder sted d. 22.03.22.

Til daglig spiller Oswald på Hobro IK’s U17 Divisions hold, på trods af at han kun er U15 spiller!

Oswald har spillet hele sin opvækst i Hobro IK. Derudover går Oswald til daglig på Søndre Skole i deres T-klasse, som muliggør det at morgentræne 2 gange om ugen, samtidig med at skolen kan passes.

Hele Hobro IK ønsker Oswald tillykke med udtagelsen og deltagelsen og vi krydser fingre for, at Oswald igen i fremtiden er at finde på en DBU samling, for landets største fodbold-talenter!

Udover Oswald, deltog Daris Catak også. Daris skiftede i sommer fra Hobro IK, til FC Midtjylland og spiller pt. på deres U15 Liga hold.
Så på trods af at Hobro hverken er den største by, eller den største klub, så viser dette, at vi som klub evner at udvikle unge fodboldspillere, der er gode nok til at måle sig med landets største talenter på årgangen.