NordicBet Liga Foreningen

2 trænere optaget på UEFA A januar 2022

I Hobro IK har man over den sidste tid haft øget fokus på udvikling af egne spillere til klubbens førstehold. Dette har blandt andet kastet flere debuter af sig, eksempelvis Frederik Dietz og Oliver Bramming, som begge fik deres debut sidste sæson og som har spillet ungdomsfodbold i Hobro IK.

Udover at udvikle dygtige spillere, ønsker klubben ligeledes at medvirke til at udvikle dygtige trænere. Dette sker blandt andet via intern sparring, segmentmøder og supervisioner. Men et andet vigtigt parameter er ligeledes deltagelse på DBU’s træner uddannelser. På det næste A-forløb med opstart i januar 2022, er det lykkedes at få ikke bare én, men to trænere optaget.

Lars Kristensen, der til daglig er U13 cheftræner starter op, ligeledes gør Nicolai Haubo, som er U15 Cheftræner.
For begge trænere er dette et vigtigt og godt næste skridt i deres videre udvikling som trænere og de vil begge skulle indgå i et forløb varende fra januar 2022 til December 2022, som vil indeholde undervisning, studieture, sparring, supervisioner og en skriftlig opgave. Det hele afsluttes med en eksamen.

Forløbet har dog ikke kun betydning for trænerne individuelt. For klubben har trænerlicenserne også en betydning i forhold til fremtidige ungdoms-licens ansøgninger, hvorfor at netop dette blot er med til at stille Hobro IK endnu stærkere i årene der kommer.

Til bonus info kan det oplyses at A holdet i 2022, vil være 5. år i streg at Hobro IK er repræsenteret med en træner på deres uddannelse.