NordicBet Liga Foreningen

Ny U15-træner i Hobro IK

Ny U15-træner i Hobro IK

Fra d. 01.07.21 får Hobro IK tilgang af Nicolai Haubo.

 

Nicolai har senest været ansat som rekrutteringsansvarlig i Viborg FF, sideløbende med at have været assistenttræner, senest for deres U19 divisionshold der ligger i toppen af divisionen.

 

Nicolai er blevet ansat i Hobro IK på en 3-årig kontrakt og starter op sammen med årgang 2007 i uge 30.

 

Nicolai er 26 år gammel, nyuddannet skolelærer og bosat i Viborg. Nicolai er i besiddelse af Uefa B-licens, men vil efter planen hurtigst muligt påbegynde Uefa A-licens, som et led i klubbens strategi om at udvikle klubbens ungdoms-setup.

 

”Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang. Det bliver en spændende udfordring, specielt det at blive leder og ansvarlig for en årgang og dens fremadrettede udvikling. Personligt kender jeg årgang 07 godt, da jeg tidligere har været U13 cheftræner i Viborg for netop denne årgang.
Jeg er glad og stolt over at få chancen for at videreudvikle mig selv og drengene.
Klubbens værdier passer godt på mine egne værdier, så jeg er sikker på at det bliver et godt match!” udtaler Nicolai Haubo.

 

U15 kommer efter sommerferien til at deltage i U15 Liga1, hvor de vil blive matchet imod de bedste hold i Jylland og Fyn, som ikke deltager i U15 Ligaen.

 

Nicolai er den sidste cheftræner der manglede i segmentet U13-U15, hvorfor dette nu er på plads til den kommende sæson.

 

”Nicolai besidder mange af de kvaliteter, som vi i Hobro IK ønsker at vores trænere skal have. Igennem vores snakke med Nicolai, har vi oplevet en empatisk og ambitiøs ung mand, der tør ytre sine holdninger til spillet. Nicolais måde at anskue det åbne spil, stemmer rigtig godt overens med Hobros IKs ønsker for spillestilen i ungdomsafdelingen. Jeg er sikker på at han vil komme til at få drengene flyttet til næste niveau, og på sigt gøre disse klar til at kunne begå sig i U17 divisionen” udtaler Ungdomsudviklingstræner Martin Ingvorsen.