NordicBet Liga Foreningen

Caroline Møller Hansen i kamp for Danmark

Tirsdag den 1. december spillede Danmarks fodboldkvinder EM kvalifikationskamp mod Italien på Viborg Stadion.
I Danmarks trup var Caroline Møller Hansen, og hun var således med til at sikre, at Danmark endte på en sikker 1. førsteplads i EM kvalifikationspuljen.

Caroline Møller Hansen kom på banen efter 75 minutter til sin 4. officielle A-landskamp. I det 85. minut lavede Pernille Harder et flot indlæg fra højre side, som endte på det kanten af det lille felt. Caroline Møller foretog en super 1. berøring og sparkede resolut på mål. Desværre diskede Italiens målmand, Laura Guiliani, op med en verdensklasse redning. Ærgerligt, da Caroline ellers kunne være blevet den store helt. Det var en kamp, som Danmark burde ha’ vundet. Pernille Harder havde et drøn på underkanten af overliggeren, og den langsomme gengivelse viste, at bolden var klart inde. Det opdagede hverken dommer eller linjevogter dog.

Caroline er tidligere VH08/FyrkatQ spiller. Hun spillede i FyrkatQ til og med U15. Caroline er indtil nu noteret for 34 ungdomslandskampe og 4 A-landskampe. Caroline er nu prof i Internazionale(Inter Italien), og hun var også med i truppen, da Danmark besejrede Italien på udebane. Vi glæder os til at følge Caroline i fremtiden, og vi er sikre på, at mange store kampe og mål venter.