NordicBet Liga Foreningen

Fokus på Knus Kræft til gårsdagens kamp mod Viborg FF

Hobro IK og Viborg FF benyttede i går sæsonpræmieren til at støtte op om Knus Kræft, et samarbejde mellem KidsAid, tidligere racerkører og KidsAid ambassadør Tom Kristensen og Peter Larsen Kaffe.

Knus Kræft er sat i verden for at skabe gode oplevelser for de børn og unge, der er ramt af denne frygtelige sygdom, så de for en stund kan få en pause fra deres hverdag. Det var derfor oplagt for Hobro IK at bakke op om Knus Kræft og være med til at brede budskabet.

– Selvom fodbold, for os, nogle gange kan virke som det vigtigste i verden, så er der bare ting, der er langt vigtigere og derfor ønskede vi at sætte fokus på Knus Kræft.  Vi synes det er et enormt stærkt signal, af begge klubber, at gå sammen om denne vigtige sag og være fælles om at øge opmærksomheden på et godt formål. Mange har haft kræft tæt inde på livet, enten som pårørende eller selv kæmpet med sygdommen, så for os, var det helt naturligt at være med til at brede budskabet og være med til at samle ind til et formål, som er så vigtigt for os alle sammen, siger kommunikationschef i Hobro IK Mikkel Højbo.

Samtidig skal vores to hovedsponsorer, DS Gruppen og Spar Nord Bank, have en kæmpe tak for at de ville vige pladsen på spillertrøjen til fordel for Knus Kræft.

– Det er naturligt for os at støtte op om et initiativ som dette. Vi kender alle nogen, der har været berørt af kræftsygdom og kan DS Gruppen bidrage til, at kræftramte, unge mennesker får et afbræk i deres sygdomsfyldte hverdag, gør vi det rigtig gerne. Vi håber, at Knus Kræft-logoet på spillertrøjen i gårsdagens kamp, var med til at skabe endnu mere opmærksomhed på det gode arbejde, der bliver lavet i Knus Kræft-regi, så der kan gives endnu flere gode oplevelser til de berørte børn og unge, udtaler Mads Møller Hansen, koncerndirektør i DS Gruppen.

Frank Kristensen, direktør i Spar Nord Bank Hobro, følte det oplagt at afgive pladsen på spillertrøjerne til fordel for Knus Kræft.

– Et sympatisk og medmenneskeligt projekt som dette, bakker vi selvfølgelig op om. Kræft er en forfærdelig sygdom, som mange har været eller er berørt af og kan vi være med til at give et lys i mørket for de unge mennesker, gør vi, i Spar Nord Bank, rigtig gerne dette. Vi håber, at den øgede synlighed til kampen vil bidrage til en god indsamling.

Hvis du vil støtte indsamlingen, kan dette gøres på Mobilepay – 656862.