NordicBet Liga Foreningen

DS Gruppen og Hobro IK forlænger mangeårigt, godt samarbejde

<strong>DS Gruppen og Hobro IK forlænger mangeårigt, godt samarbejde</strong>

PRESSEMEDDELELSE
5-12-2022

DS Gruppen, der i mere end et årti, har været hovedpartner i Hobro IK, forlænger nu deres aftale med klubben. Dermed fortsætter det gode samarbejde, hvor DS Gruppen, blandt andet, fortsat vil pryde spillertrøjerne.

DS Gruppen har været partner i Hobro IK siden år 2000 og har været stærkt medvirkende til at Hobro IK er blevet til den klub, den er i dag. Det har både været i forhold til udvidelsen af DS Arena, så der kunne spilles Superligafodbold, men også i forhold til sparring og udvikling af Hobro IK generelt.

Den lokale virksomhed har været en trofast og loyal hovedpartner for Hobro IK igennem mere end et årti og forlængelsen glæder Thomas Maribo, salgschef i Hobro IK:

– At vi er blevet enige med DS Gruppen om en forlængelse af aftalen, gør os både stolte og glade. Vi er stolte over, at vi har haft et så godt og langvarigt samarbejde, og at det nu fortsætter, er en glædelig dag for hele klubben. Samtidig glæder det os rigtig meget, at vi fortsat vil stå stærkt sammen med en af Mariagerfjord Kommunes helt store flagskibe.

DS Gruppen, der i 2019 kunne fejre 50-års jubilæum, har fokus på den lokale forankring, som ligeledes er vigtig for Hobro IK:

– Vi har igennem tiden afholdt flere gode aktiviteter på DS Arena i samarbejde med DS Gruppen. Her kan DS Gruppens 50-års jubilæum nævnes, hvor hele Himmerland blev inviteret til fest på DS Arena. Dette for at give tilbage til et lokalområde, der havde givet DS Gruppen så meget den anden vej. Som nogle måske husker, spillede Hobro IK i orange trøjer, som en ekstra gestus, for den flotte milepæl samt det gode samarbejde, fortæller Thomas Maribo, salgschef i Hobro IK.

Kent Hejn Kristensen, administrerende direktør for DS Gruppen, supplerer:

– Det har altid haft stor betydning for os, hos DS Gruppen, at være lokalt engagerede. Derfor er vi naturligvis stolte over det lange partnerskab, vi har med Hobro IK. Det glæder os derfor meget, at vi fortsætter det gode samarbejde, som er til glæde og gavn for både Hobro IK, Hobro by samt DS Gruppen.