NordicBet Liga Foreningen

BD Consult bliver Toppartner i Hobro IK

BD Consult bliver Toppartner i Hobro IK

Bent Dahl skyder 1 million kr. i Hobro IK og bliver dermed Toppartner i klubben.

BD Consult med Bent Dahl i spidsen har opjusteret deres partnerskab med Hobro IK, så de nu har titlen som Toppartner i klubben. Den lokalforankrede virksomhed har stor fokus på at give tilbage til lokalsamfundet, hvor der i partnerskabet med Hobro IK især er stor fokus og interesse i at bidrage til udviklingen af ungdomsspillerne i Hobro IK samt det miljø og de faciliteter de begår sig i.

Bent Dahl, der er direktør og stifter af BD Consult, siger om det nye partnerskab:

– Det betyder meget for mig at støtte lokalt og dermed støtte det projekt som Hobro IK er i gang med at realisere. Her tænker jeg især på de mange egenudviklede spillere, som finder vej til klubbens førstehold, hvilket jeg synes er en stor gevinst for vores lokalsamfund. Derfor vil jeg gerne bidrage til den fortsatte udvikling af klubbens talent-setup, hvor gode faciliteter blandt andet er en vigtig del af spillernes udvikling.

Som en del af partnerskabet vil den nyrenoverede kunstgræsbane ved siden af Eurowind Energy Park få navnet BD Consult Park.

Det gode samarbejde med BD Consult har eksisteret i flere år og fortsætter nu i årene frem. Stor tak for engagementet i Hobro IK.