NordicBet Liga Foreningen

Alsbussen får Hobro IK sikkert frem

Alsbussen får Hobro IK sikkert frem

 

Jørn Christensen er indehaver af Alsbussen og samtidig en meget engageret og passioneret Hobro IK-fan. Derfor er det også helt perfekt, at de to ting kan kombineres. Alsbussen har i efterhånden syv år været Hobro IK’s samarbejdspartner med hensyn til kørsel til udekampene. Det gælder både førsteholdstruppen samt en række ungdomshold.

Tilbage i 2014 begyndte Alsbussen at køre for Hobro IK. I starten lidt efter behov, og primært ved særlige arrangementer for partnere og kørsel af fans til udekampe. Det samarbejde fungerede så godt, at klubben spurgte, om Alsbussen ville overtage kørslen til udekampene med førsteholdstruppen.

– Det var en meget nem beslutning, for jeg har altid sat pris på klubben og menneskene i Hobro IK. Både i administrationen og spillerne, fortæller Jørn Christensen, der udover sin utrættelige indsats og engagement også har bakket op om klubben ved at være trofast partner i klubben. I dag har Alsbussen således status af superpartner.

Udover at køre førsteholdstruppen til udekampene i den store, luksuriøse dobbeltdækkerbus – naturligvis udsmykket med et skinnende flot Hobro IK-logo på siden – sørger Alsbussen også for transporten af U15-, U17-, U19- og U23-holdene til deres udekampe.

– På alle niveauer har vi et fantastisk godt samarbejde med Jørn, der altid lige yder lidt ekstra. Når vi skal på udebaneture, byder han også altid ind med praktiske input til turen, ligesom han generelt bare er fleksibel. Samtidig har han et fantastisk engagement, og den sportslige sektor, herunder spillerne, sætter også stor pris på hans væremåde. Det samme gør vi i administrationen, fortæller Thomas Korsgaard Maribo, salgschef i Hobro IK.

– Jeg nyder virkelig at køre for Hobro IK, og i dag føler jeg mig som en del af det unikke fællesskab, der hersker i og omkring klubben, slutter Jørn Christensen.

Alsbussen har busser i tre forskellige størrelser – og tilbyder kørsel til både private og erhverv. Desuden arrangeres busrejser i både ind- og udland.